• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no já jí normálně vyplnila a klasicky mi nic nepřišlo na meil...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: :) to by slo :) a do galerky si budem hazt fotky kde sme stali u nakeho pekneho kopce, stromu a tak proste klasika fotky z vejletu po MMO svete :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ta registrace je tam dosti vesela.. jmeno tam vyplnis klikem praveho tlacitka a vlozit :) zbytek uz jde myslim normalne :) Zoufalci nejsme jen stale hledame tak jato premenuju na MMO-turisti ? :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ah tak asi ne pro změnu mi zas nějak nejde registrace :/
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: ale tahle hra vypadá fakt luxusně asi si ji stahnu :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    si myslim že sme fakt zoufalci :D né a né nikdy zakotvit :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Vcera sem kuli tomu vstaval uz v 5 jelo to od 4 :)) jako hodne hodne lidi ale vecina noobiku.. A i ja jko pravi noobik sem prvni co udelal vybehl ven a hned prvniho moba sem zmlatil pesti.. teda wrestlingem sem si vymlatil 5 level :) Pak me napadlo vratit se do mesta a radeji zacit delat Questy.. Tak sem si odpoledne radeji udelal new class hihi takoviho uplne mrnaviho prcka.. taqda asi znej udelam na 20 lvl rogue a casem assassina.. nebo nevim jako jeste to testuju ale jako dava se tam duraz asi na ty monty.. bude fajn jezdit casem treba na tygrovi :))) ikdyz nechapu assassin na montovi se pokousi o backstab lol.. asik sem si mel na 10 lvl vybrat spis kouzelnika :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: vypada to zajimave zajimve classy i rasy ... hod sem prubezne nake info :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: tak nic moc mno je to takove nemastne neslane ....
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ja cekam na betu battle of immrtals http://boi.perfectworld.com/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: coto ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Vypada to ze za 16 hodin zacne beta Tales of Fantasy
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo taky semi libili tyhle kouzelnice :) mam ji tam asi lvl 30 pak to prome zaclo ztracet smysl uz me to samozneho nebralo.. fain jetam ze te vecina Q navede az na misto.. hihi este si stahni Jade Dynasty tam seda fajtit i na mountech a do 90 setam da botit :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    a ještě v celé své kráse, jsem nadšena :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    má postavička :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    nj tak to mě přišla i lajna nepřehledná ze začátku :D strašně sem i tahle hra líbí a asi tam na nějaký čas zakotvím :) líbí se mi že se tam hodně skáče, líbí se mi armory i celkově postavy a kouzlení, je to hezky udělané, možná trochu moc barevné ale líbí se mi to prostě :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    btw neprejmenujem to tu na MMORP flame aneb nevime kde hrat ? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: nekde tam mam snad i postavu ale nak me to nenatchlo je to dost neprehledne
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak jako supr, právě jsem si vytvořila postavu a tvorba je úplně hustá :Dje to jako v sims2, prostě navolíš si všechno jak ty sám chceš :) to se mi líbí
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    a co si myslíte o tomto? já to teď sosam
    http://pwi.perfectworld.com/ad4
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: nebo se pletu ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam