• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    ne ne, spíš poslední týden jsem měla hodně rozlítaný a ne, že bych se k počítači nedostala, jako spíš, že jsem ho zapla, přečetla maily/nyx, udělala co bylo třeba a vypnout :/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Neumreli ste ? :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cas na report :)
    http://pt2.gamerkraft.com
    Je stejna jako ednicka jeto spis datadisk k jednicce :)) Novinky.. nova rasa mapa povolani..
    Chvili mi trvalo se vtom new meste zorientovat ale postavicka diky Q vesele leveluje na 10 lvl si splnite Q a kdyz mate 100 famepointu ste poviseni :) coz by melo byt este na 30 a 50 lvl.. myslel sem si zeten Q ma kouzwlnice buglej tak sem si esteudelal dykarku.. je fain ze muze mit fisty nebo dualdager :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aaa este 5 minutek ale mam desive dilma jestli dykare nebo toho nekromancera :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aaaa zahodinku to tu jeee jase tak tesiim :) PT1 byla fain jezdilo setam i na konikach ale neslo znich bojovat :( sem moc zvedavej na zmeny ve 2jce :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    nj klasika
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    hmm lajnu este tak rok neeeeeeeeee..
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    RAEVA: XD no jako, ja si posledni dobou taky moc nehraju :-) je to par dni zpatky, co jsem dodelala nobles na wrathu, zatimco cela banda se kterou jsem tam prisla, uz maji dynasty sety, vsechny subky plny a prestali tak pred mesicem hrat :)))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aaaaa tak vstavam v 5 nainstalim to... a ono to jede az od stvrtka vecer.. aaaaaa :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    FOLCWINE: no beztak mam tak málo času že to ani nuda neni :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Juhuuuuuuuu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No nakopat je do kouli prej connection this countri is limited a disconed .. kua :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo jadu vyzkouset tohle http://neosteam.atlusonline.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo jeto MMO :) jako jestli to vyjde tak si letos uzijeme dost novich veci :) Sims je prdel.. kdysi sem to hral za zenskou a svedl sem sousedku docela prca alejako jentak na nedelni odpoledne no..
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: to vypada hezky, jestli je to hra, tak jeste doufat, ze bude i rozumne hratelna a ovladatelna
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    RAEVA: neni to nuda? porad tam behaji panacci a ty je vodis na zachod a do prace a uvarit ... bleee
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak tady na nyxu je i auditko Mortal Online
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Zenska blazniva :) Tak ja zas celej den hral ANNO 1404
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    já sem to vzdala a koupila jsem si sims3 :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam