MALY_BOBIK: Jo otom sem psal nez HOTK tak radeji Jade Dynasty..hotk je blba oskliva pixelwar kde nejde bojovat ani na koni.. jako assassin byto asi vypadalo zle davat backstab z mounta ale jako archer by to nemel byt problem strilet z kone.. Vcera sem si zase nainstalil Karos.. kupodivu muj stary acc i s postavama stale funkcni.. ha a konecne uz zprovoznili paladiny pekne ale taaaaaaak nehorazne mi to laguje nevim zkusim i jine servry uzmaj dva ale cosem videl zese PK potuluji i po meste tedy uz i v zakladnim meste toje name trosku moc.
RAEVADDO sem samozrejme minuli rok uz hral taky.. Za trpika to vcelku slo dostal sem se i do veciho mesta naces sem zistil ze je ta hra delana tak nejak divne na veci akce se nak skladaj party a na solo to tam nejak nejde bo co.. prestalo me to bavit :(
PELENDUR: Jo GW moje prvni 3D MMO predtim sem znal jen Ultimu Online :) pak vysla GW ve score nebo v levlu trial tak sem to zkusil jenze 10h bylo hned fuc taksem hledal neco free a skoncil sem u Ragnaroku.. asi na rokapul.. a pak uz L2..
MALY_BOBIK: Ta scifi je divna nejak nevim , kdyz teto vykopne z newbi ostrova vubec nevis jak dal :(