• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    YouTube - Fantastic Melody Online trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=AfQtkJPYpxU&feature=related
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tohle vypada taky dobre hlavne to jezditko :)

http://www.youtube.com/watch?v=a24EyEnInhY&feature=related
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=xkGYmdihhWk&feature=related

Uz to stahuju ale nainstalit to vte rejzi bude prca :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nic posilat nebudu mi ten Vindictus takle jen znechutili.. stejne to zachvili otevrou pro all
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: taky sem tam nak zabloudil :)
    TAJEN: posli jim neco jako byl ten dopis vlade v nastojaka :))
    ICHBINLADIN
    ICHBINLADIN --- ---
    TAJEN: :DD zkus to, budes jiste originalni a prvni co neco podobnyho vyplodi:D ja kdybych byl porodcem a tohle mi pristalo na stole tak ti dam rovnou celej acc naporad gratis :DD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo storku hmm a muzese ta storka skladat jen ze sprostejcjch slov ?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jj je to o tom napsat nějakou storku o vindictusu v angličtině na jejich facebook účet a dostaneš betakey... napytel no...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jde tam asi spis oto jak moc zalezes adminum do prdele tak vyhrajes betakey.. fu vindictus
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: Ja nepisu ve hre co znamena kurva tohle :))
    Alůe stejne toje naka habafura stou CBT

If you haven’t made it into the Vindictus beta, don’t fret. We have many more chances to win… starting right now! Visit the Vindictus Facebook page and tell us why you deserve to be in the beta. Extra points for cool, funny, and interesting stories. We’ll pick 25 people to start, and we’ll continue to hold more events during the beta period, so keep an eye out for more keys!
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: ty neumíš anglicky a hraješ mmo? lolek, tak to je drsné si jak můj soused ten mě taky furt píše - a co znamená tohle?... :) oki já se na to kouknu i když jsem ted ztracen v starcraftu 2.... :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    mnese proste ten panacek ibi.. :) kua ladine ty pk jedno zli ty umis AJ tak tomam vykoumej kdy zo pojede nebo kde lootnout betakey nebo kery rb kuli tomu sejmout ! :)
    ICHBINLADIN
    ICHBINLADIN --- ---
    TAJEN: ee ;))

ty vole co to mas za emo ikonu? :DD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zkousel nekdo jinej ten Vindictus ? At vim jestli to kurva nefacha jen me :)) Stalesemi nepodarilo zjistit kde vemu ten betakey :(((
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ICHBINLADIN: No pribalim jestli to spustej ac nevim kdy :)) Kua akorad sem se zas pekne nastval v nekterych nyx komunitach na nyxu sou vazne dementi.. Je zajimave ze sem se s nikym takovim nesetkal treba v L2 tady..
    ICHBINLADIN
    ICHBINLADIN --- ---
    TAJEN: tak pak napis a pribal i nejake screeny, kdyztak bych taky kouknul ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak uz ta uvodni obrazovka vypada zajimave ted este jak to bude vypadat ve hre :) ikdyz podle ingame filmecku moc zajimave.. teda sem hodne zvedavej na tu kouzelnici s telekonezi :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Takze servry souz zdase off pokusim se zjistit kdy to nahodi.. pro ty co umi anglicky
    Dear Players,

We will be performing a routine maintenance on all game servers on August 10th. During this period, Vindictus will be unavailable. Game maintenance will last approximately 15 Hours.

During this time, please be aware that certain website functions may experience temporary difficulties.

Thank you for your patience, and we apologize for the inconvenience.

-Time-
    Pacific: 10:00 PM Tuesday August 10 ~ 2:00 PM Wednesday August 11
    Eastern: 1:00 AM Wednesday August 11 ~ 5:00 PM Wednesday August 11

-What-

Vindictus will be unavailable
    The following functions may experience difficulties:

- Website
    - Website Login
    - Billing (Charging/Spending)
    - Forum

- The Nexon Team –
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak klasika de to spustit zas jen prez IE a nemuzu se lognout ani na jeden servr :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ha tak sem natom webu konecne nesal download a uz to taham :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam