• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    MALY_BOBIK: to demicko vyzera pekne (len skoda, ze demo vyzera vzdy inak nez samotna hra). Co ti presne na tom nejde rozbehat ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    http://www.leagueoflegends.com/ snazim se rozhejbat tohle ale nak mi to nepremava :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hlavne me ted nejvic vytaci zesem v JD splnil Covenant of life quest a mam stribrnou listicku.. takovej roztomilej pet.. ale nejde dat jine postave tak ten Q delam s jinou postavou znova a ani zaboha uz nevim jakto dodelat..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFE: Jo ja videl i F3 kde meli skoro vsechny zbrane i realny zvuk a znelo to dost dobre..ono naucit se zachazet stim kitem na predelani F3 muzes si tam do hry dat cokoliv vcetne novich dungu priser janevimco.. snad sou uz i bojovi jezditka.. ale jak rikam nemam nato stroj abyto spapal :(
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    TAJEN: niekde som cital, ze niekto prerobil tak F3 ze to uz ani nie je F3. Plno novych priser, vymenil VATS za nejaky iny styl strategie boja, uz si nepamatam asi bullettime mod, plno dalsich vychytavok...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: Toje jen pvp ? sux
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    OK prave je mainteance JD tak nato kouknu..

Wolfe toje divne ja mam rad vsechny fallouty takze i trojku :) nechapu na jakem jinem engienu by meli F3delat abyseto vsem falloutkum libilo.. ja bych spis typoval zesou nasrany na F3 zaten konec..Ja F3 nemuzu posoudit jeste sem to nehral v plnejch detailech a tak.. a k F3 uz je podle me udelano desitky GB vychytavek :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: jj začal jsem to hrát v neděli a od té doby u toho trávím skoro 24/7 - fakt mě to chytlo...
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    TAJEN: Skor podcenujes moju lenivost :D

Neviem k falloutu som sa nejak nedostal. Jedine Fallout Tactics niekedy strasne davno.
    No a potom Fallout 3 a ten sa mi paci (a ten prave Falloutaci neznasaju:D). On je este k tomu spraveny na engine mojej inej oblubenej hry - TES Oblivion (TES som hraval uz od Daggerfallu (To boli casy, ked hry mali ovela lepsiu atmosferu ako teraz ... Arenu som nehral)).
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFE: Jo vitej :) Kdybych ti to linknul podcenil bych tvou sikovnost a tosem nechtel :) Jinak na nyxu je par auditek o MMO ale ty se specializuji na jednotlive hry.. chtel sem to nak centralizovat :)

PELENDUR: To vypada dobre, miluju fallout.. o neco takoveho se pokousej i cesi nekde bych mnel mit link menovaloseto myslim Projekt Spad nebo tak nejak.. A mato bejt postapo odehravajici se v Praze za " hlubokeho miru " :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    znáte total influence? imho dobrá hra - a já rád tahové strategie/rpg alá fallout. zezačátku sice docela drsné ale pak je to super hra...

http://totalinfluenceonline.com/
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Tak a som tu :) Aspon link si mi mohol dat do posty ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PW sem zkousel dyz dali ty new jak startujes vte podvodni lokaci ale nak meto nechytlo mam tam jen kouzelnici asi 30.. V JD je neco co beha a ma v kazde ruce kosu.. a pak neco jako mag ale hrajeto na neco jako citera.. toby mohlo bejt dobre na grind bo vsechny postavy co bojuji telo na telo sux kdyz ti nekdo vleze na misto zapne esper a de na 12h afk tak kdyz ma Maga nebo citeristu a nebo comam ja tu archerku lvl 93 taje natohle uplne nejlepsi se nikdo nechyta nez ktomu staci dobehnout to zastrelim :)) ale na 93 uz esperu ubejva energie a ty sutry na dobijeni nesou zadarmo ale za real prachy :(
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAJEN: co tam přidali novýho? já furt ještě sem tam jedu Perfect World International, hraju Assassina lvl 80
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ty toje nak divne zeti to nejde :(
    Mno ted skosim zase Jade Dynasty soutam dva novi classy ale JD by te nebavilo do 90 lvl to umi botovat samo :)) Cose Aiky tyce nevim jensem se tam po delsi dobe koukl :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    normalne sem sel na ten EUa furt to pise "you canot use this world"
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: prubezne kdyz plnis questy tak si udelas takovou malou vilecku ty udelas myslim ze 20lvl a pak udelas dalsi quest a ona je pak velka. Copak ze se ptas ? pustil ses do aiky?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jak ziskam v Aice toho maliho prcka k sobne ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    nasrat :)) Jak jiz sem rekl kdyz si vzpomenu na L2 vybavi se mi shit cekani na bajuma a hned semi nechce hrat nazdory krasnym chvilkam se spojlinkou coma vlka 85 a nekonecnej grind :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak už se na to vykašlete a poďte na L2 založíme nějakej pěknej pekelnej klan a ukážeme všem jak se to hraje :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam