• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mno hele jako tohle neni L2 mistnost jako :DD

dejte nake info jak to tam funguje :) skilly a tak zda tam sou mana poty (pak bych jel SE) kolik je dencu (udelal bych si BD) a pokud je fullbuff tak bych si asi omrknul SK :) a kolik oken muzu mit zaplejch este :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    mno uzmam prsteny dva ted shanim matrial na nausky a spoilim rcpty a keye na zbrane..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no ¨ti upe zavidim že u toho můžeš sedět celej den :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak mam 1 prstynek S80 a nahrdelnik a ted sem udelal nake mojaj boty :)) tak este radeji udelam 1 prstynek a nausky :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: cg :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno me chybi asi 30% do 77 ale to pze blbnu na farme tam xp nesou.. tak basalta mam +6 tall set +5 :) kdybys pak chtela naky recepty na ty mojrai sperky nebo veci tak rekni jo a vysel mi ten mojrai prstynek :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no ono spíš asi půjde o rcp ale to si pořešim, já na to nespěcham bo mam lvl 74 :D na mainu :) takže ještě dosat času než tu nádheru obléknu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jo taky sem se divil zeses nezminil :))

NEVILL: FW tak si dame este 14dni na kejmlu a pak deme fajtit za upiry :)))

RAEVA: Hm kouknu se jestli nake keye nemam pak pisni ve hre na Zocka :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: tak já včera dostala morai set robe, chybí mi jen rukavice :) a jentak prostě od týpka s kterým po večerech hraju :D jen na to ještě jako fakt nemam lvl, to sem z toho v šoku :D on mi pořád psal že se mi snaží postavit set ale že mu pořád praská roba a já myslela že mi staví třeba DC a on tak ve velkym :D mě fakt dostal včera, se dnes těšim z práce a budu expit expit a shánětř keye a rcp na ručičky :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: none LOS na kamaelu ? a to sem tam ani moc nehral asi teda tak do lvlu 15 pak sem odesel :D ale kamos tam dlouho hral tak to bude asi on.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAJEN: moje chyba, jsem zkomolil název...máš pravdu, samozřejmě je to Forsaken World...

link tady: http://fw.perfectworld.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    mnoo Rift aaa nebo Terra ty byme hodne zajimali..

NEVILL: doprcic jasi to spletl s Forsaken world uzsem chtel jasat zesede hrat za upira .. mas nekde link ?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    však uvidíme... :O)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    NEVILL: tsijo mě už úpe přešla nálada zkoušet nové hry, bo nicx se nevyrovná lineage bohužel
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    tak ještě přes dva týdny než pustí ten Forgotten Realm...se fakt těšim :O)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jo no jde vidět že u toho máš čas sedět od rána do rána...já hraju 2 hodiny denně :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm tak sem od nakeho manika prave koupil Basalta +5 za 300M .)))))))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Jo kote v pohode uz se ztoho dostavam mam 390M preznoc :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no hele já tam moc nebjvam neni čas takže samab ěham v avadonu a mam prd takže asi tak ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jn ja uz mam tall hevy set :)) a tosem tam 3 den :)) sem myslel zeme zalozis a ono prd..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam