• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mno kdyz se to zapina ve ctvrtek tak se nedivim ze servr nejede :DDDD
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: vubec nvm hele mrknu naty internety :O
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobiku po obede to pusti ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak FW nainstaleno ale servr jim este nejede :( jo sem na TS
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: uz stahuju :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: kdyby tu neslo kopupit mana poty tak bych ti poradil jet EE na TvT je pak dobry EE nebo SE. nebo si udelej tanka :) ty sou neznicitelny :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tweedledee mame taky unas v klanu ne ? :))) Jop koukal sem ze FW uz jde stahnout :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: se mi povedlo vi%d? :) akorád začínánm přemýšlet že hlavní postava summoner je asi blbost jesi na oly jsou bufy tak mě stejně ty kamaelové rozkrájí co?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: pouzivam jen nicky: Morati, Gappa, Tweedledum a Tweedledee (vetsinou je to nakej suport) a obcasne este krutoprisak
    TAJEN: doma budu az ve stredu tak se tam snad dostanu, vecer jedem s pani na mejlo do prahy a vracime se az nak ve ctvrtek. To ale nak bude nabihat FW kam se chci koukout takze uvidime jako. Pul roku se na kamaelu asi jentak srat nebudu abych tam zabil par malejch decek a s placem mi nadavali do globalu ze sem lama :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Uf tak sem vas tak nak podelil :) Jako bobiku.. tam je i IC set +5 knicemu.. lidi uz nestavi ani Dyna tak maximalne moiru ale vsichni ted stavi Vespr vzhledem ktomu jak je to dostupne ikdyz vcera sme dve hodiny lovili recept na vrsek hevy a nic.. zato ostatnich mi napúadalo mrte.. opravdu sikovnej spoil se tam ma moc dobre Jestli tam vydrzis tak ti pak pucim Icarus Hammer cosem stavel.. Vzhledem ktomu zesi muzes spoilit i s craftem jeto pohody kdyzpak tak dodam i S84 recepty na nauceni.. prca je zesi spoilnes na 85levelu i moba v nejnizzich cata :)) Manor sem zkusil ale majtotam tak osefovane zesi proste nekliknes takze zbyva vse spoilit :( Jestlis uz byl v Giran harbru tak uz mas asi predstavu .. tady jede kazdej s RB serkama a vecina lidi ma vsechen ten equip fullresist a +10 minimalne.. takze i ja v Moirai hevy +5 s Vesper avengerem a fullbufem a S80 sperkama +5 prezivam treba i jen dve sekundy.. Ted kazdej posuk dela kamaela bosou naky divny jeto skoro nesmrtelnya sundat AntiCZ vte Elegii heh.. Ted sme zabieli Sluckiho.. jako god asi v 6 lidech.. takze kdyz padl onsi prisel s karamelem vykosil nas a slukiho si vklidu zvedl :)) Tanto tyden budou cska tak te kdyztak skusime povytahnout ale jak rikam v pvp setam clovek chytne aztak minimalne do pul roku stim equipem..Jinak se krasne farmi bo v lou lokacich nikdo neni.. a i v cata sem otkal jen par lidi..vsichni uz blbnou na hellbaundu na chymerach nebo na Gracii si expi alter postavy.. tam jeto lol slusne SH sito tam soluje.. na 85 lvl tam mam 13M XP z moba :) sh sitam da i dve skupinky po 5 mobech najednou :)) takze kdyz tetam nekdo veme udelati treba83-85 za jedny hodinove buffy.. Jako A hlavne pronas Raeva vybrala velmi slusny klan.. :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: mas ve hre nick gappa jo? :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: tsijo já měla tak náročný víkend že jsem totálně grogy :D sem slavila narozky takže na hru vážně čas nezbyl
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Gappa se tesi na vse mejly aby byla cokcemu :)))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak mam ubdate v pulce a paktam nak mrknu teda, asi este ospamnu kamose o ucet zebych mrknul cotam jakoze ma :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Raeva se nekde vali a muj prcek uz je 85 :) teda uz mi chybi jen brestplate a rukavice vespr jupiooo :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: achaa
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: Clan Reputation Points - body na ziskani clan,squat skillu. FAME je na ziskani PvP bonusu do armoru a zbrani.

CRP delas protahovanim lidi academkou (desny voser pokud to je originalne nastvene nebo pokud se to enda kupovat. FAME ziskavas na fajtech oc hrad nebo fortku, original farmeni je desne mega dlouha farma a pruda lepsi je kdyz je to urchlene nebo kdyz je nato naka ta zona
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: co je CRP a FAME? jako já poslední dobou vystřídala hodně serverů a nikde mě to nějak enchytlo aler ten kamael je fakt hodně pohodovej hlavně pro mě když nemam tolik času
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam