• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm Perfect World uz zistil ze jim lidi na Forsaken World asi zacli kaslat tak mi aktivovali acc Bobiku tak uz mam svuj :))
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    mno lotro je fajn ale to pvp mě tam taky chybí - už jenom si počkat jestli/až vydaj Warhammer jako f2p. Protože lepší PvP hru jsem nehrál a ty náhražky co jsou na trhu jsou dosti ubohé.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: ja LOTRa vzdal po zjisteni ze tam neni PvP zas smrdim u lajny Mount And Blade a minecraft :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    FOLCWINE: hmmm tak to zní parádně... EVE je hodně povedená záležitost bohužel za peníze a ano WoD je od WW je moje nejoblíbenější paper rpg.

Jinak já stále ztracen v lotro online - vypadá to jako zajímavá hra. Za chvilku už si vydělám svůj první zlatý... :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    jeeee ale vite na co se tesim? tak jsem koukala na mmorpg nejaky seznam, uz nevim kde a tam byla hra World of Darkness. Po pravde receno, je to nejlibovejsi papirovy rpg jaky znam a co jsem cetla recenze, mela by na tom pracovat firma, ktera udelala EVE online (neznam XD) a k memu nestesti to jeste nevyslo :,( QQ
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    6 prosince v 9 to zacne :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: postrehl sem jen nvm jak stahnout ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zdase ze rozjeli betu RIFT :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak to jo :D sem si chtěla zahrát S4 league :)
    říkam si: ok možná už tam cheateri nebudou a bude ta hra zas supr jak dřív :D hraju, hraju a celkem pohoda, už mě to začíná bavit jak svině a najednou tabulka "hacking detect you will be a disconect" nebo nějak tak a hra padla :D takže se to zlepšilo al myslí si to o mě že jsem hacker :D jáá :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jestli je to to co myslim tak vydelavas korenim a to koreni si hlidaj velky clany takze asi nic moc :D ale prej se tam i prakrat dostanes a tech par dolacu si i videlas :)) ve skratce je to na dlouho pokud si nezadonatujes a sance ze se ti vrati aspon to cos dotoho dal taky neni nak zavratna ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Natu Planet Calypso ste nikdo nekoukal ze ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    FOLCWINE: popravde uzsem nehral offlajnovku ani nepamatuju jen obcas zhnusen L2 zapnu Fallout3 nebo na uklidnenou ANNO

FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    btw nahodou, stahla jsem pekelne starou hru Blade runner XD vyborna, je fakt, ze grafika je v porovnani s dneskem zajimava, ale hrat si na klasickyho detektiva v cyberpunkovem svete, ve hre, ktera vam neda nic jen tak zadarmo ... ma neco do sebe :-)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: ja vubec, jen se mi libi tahle pisnicka (ale komu by se nelibili sabattoni ze :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Planet Calypso - Home
    http://www.planetcalypso.com/home/

MMO cosem hral a co je dost hard.. ale ve kterem nedavno nakej manik vydelal 350k dolaru..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Tak jeto asik otom zeto tam hrajou dedove :)

FOLCWINE: Hellgate sem zkousel jednou.. tedy .. je hodne malo MMO cosem neskusil ale zdalo se mi to divne nejak :(

RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: jinak si myslim že sem po dlouhé době našla pohodový klan :) musim zaklepat že od té doby co už nejsem u vlků tak jsem serverama jen prolítávala ale na kamaelu jsem teď nějak zatuhla :D a asi ještě chvíli pobudu než smečka zavolá :) jestli zavolá...
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    btw tohle je taky strasny, jak tam beha s tim kostetem a pod tim hraje ta hudba z giranu XD
    YouTube - real lineage 2
    http://www.youtube.com/watch?v=Lj6pV3VSylE&feature=related
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    ono, kdyz uz MMORPG turismus ... obcas je mozna lepsi nevedet, skym hrajete XD je fakt, ze lidi z Plechu spolu chodi kalit do dneska ... mala ukazka toho, jak byste nechteli dopadnout XD

YouTube - Namrdanej Ascaria
    http://www.youtube.com/watch?v=THYY6j7olqs
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    btw nejak mam ty L2 zase dost, nevite o necem ala diablo, asi i klidne online :-) hellgate london, etc. neco podobneho, temnackeho :)

btw kdyz uz jsme u toho hellgate, tohle znate?
    YouTube - Hellgate London-Primo Victoria(Music Video)
    http://www.youtube.com/watch?v=_T4lzDUxNlk&feature=fvw
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam