• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Zajdi vecer na TS Raxe by stebou chtel mluvit
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: jo jo tam se chysta velka CZ/SK komunita. Ale ten herni system neni prome :)

1. se to bude urcite platit :)
    2. to bude casove mnohem narocnejsi (zena by me zlyncovala)
    3. bet VT/TS se to neda hrat (takze pokud bych to zapl sem bez sve drahe polovicky :) )

ale jinak to vypada zajimave tojo :) ale ja cekam na SWTOR a tady v tom nebudu stracet svuj cas a energii. pockam si co udela RIFT pac ten me taky nadchnul dost

a k RIFTu pokud sem to spravne postrehl asi bude pristi vykend CBT a nebo sem ten datum videl jinde :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: J kote vime otom :) Tera natu cekame uz taky dlouho a dlouho sem tam registrovanej :) mozna uz tak tristvrte roku :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tsijo tohle nevypadá zle
    YouTube - [게임메카] 테라 캐릭터생성: 종족선택
    http://www.youtube.com/watch?v=Xv5M73ylgCc
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    btw vite co se mi stalo? kluci pritahli notes na nocni a hrali Dragon age, rikam "hele Tome vypal mi to"
    a protoze mi doma stavkoval komp, pustila jsem se do reinstalu woken (coz je vec, kterou delam nerada, protoze to dlouho trva a tak XD proste otrava)
    natesena s novyma CD cekam az se to nainstaluje, vyndam CD s win a odesla mi cdromka XD ... tak rikam tomeee odesla mi cdromka co mam delat .... pujcil mi svoji externi a kdyz jsem ji konecne dotahla domu, nainstalovala hru, komp mi nahlasil "sorry jsem tak stara vykopavka, ze moje graficka karta vubec nechape tuto technologii z vesmiru, mate smulu, hru si nepustite" XD

Jeste se mi Tom v praci smal, co to mam za prehistorickou kalkulacku :-) myslim, ze je na case vymenit kompa :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    MALY_BOBIK: to jsou vsechny XD podle me je to syndrom, kteryho si ani nevsimnes, ale kdyz ses zvyklej, ze lognes, pozdravis server a sesype se na tebe 150milion pm "pomoooc chcipnul mi pes, co mam delat" XD to uz pak znas kazdej buglej kamen nebo stenu ... proste ti to neda, kdyz vidis jak nekdo neco pekelne lami :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jestli je uz Vindictus free tak jako parada sem zvedavej natu kouzelnici Eve .. hihi jak si tam ztoho bordelu na zemi umi sestavit golema :)))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: taky doufam :) sat na L2, FW, Aiku .....
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: mega mazec Revo :)
    na zacatku si vybiras ze trech ras, kazda rasa ma nake bonusky.. lidi spis magie, "delfove" crit dmg, "orkove" def

pak si vybiras jestli chces bejt rouge, knight, mage, priest. udelas prvni nubquestik a vyberes si povolani (na vyber mas 3) pak farmis delanim questu (questy sou prehledne jedna basen) udelas lvl 6 splacnes quest a muzes si nabrat druhe povolani. je i moznaost mit 3 povolani.

takze ve finale si vybiras skilly ze trech povolani ktere mas naucena + pasiv bonus z tve rasy = mega def tank, tank co proklina, neco mezi destou gladem a dykoou. a muzem pokracovat dal dal ....
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobik.. :( Tak ja budu doufat ze tek do tydne daj Open betu..

RAEVA: http://www.riftgame.com/en/index.php
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    co to zas paříte? ste se tu rozjeli jak blázni :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    5x sem udelal novou postavu kdyz uz sem zjistil jakou s kterou udelat tak se to vyplo
    :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: hele vcera sem to hral u zeny a tam sem ztoho mel i na to uplne low comix takze tak :)

jinak taky doufam ze bude brzo PBT
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    HA Bobi no toje masakr sices tam mnel nastavenej desivej pixelwar ale tak dal sem to na fulldetaily a jako.. mnam.. masinka to moc nebere a desne seto seka ale aspon sem se pokochal krajinou.. sem chvili premejslel maznout ti toho dagera a kouknout se naty druhe ale tak ozelim to aby ti nebylo lito postavicky .. ano ano spravne jeto okopirovanej Ajon system :)) Teda snad ty kluci stou holkou mneli dost rozumu anejsou tam ty cervi diry aby hajlvl kempili u newbi mestecek.. Mno nejsem tak dobrej v AJ jako ty takzebymi na zkoumani ras povolani a vyhod bylo potreba vice casu.. sem zvedavej az zavrou tu CBT kdy daj open betu doufam ze este tenhle mesic jako tobych se nato soustredil vic.. L2 je uz desnej opruz.. Teda nekoukal sem na web naten skilltree ale asik to tam bude jak v ajonu ty comba toby bylo dost fain bo jak je to WASD tak mi klasicke poklikani nejak neutocilo :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: ja mam neco jako darkelfa class blade dancer. stim ze pak muzes mit asi i multicass nacoz sem celkem zvedavej :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo v pohode vytvor co chces :) ale omrkni si ty bonusy ras. pac kazda rasa je jakoby lepsi na neco jineho ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Muzu si tam pak taky neco vytvorit ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam