• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ted sem koukal na naky ubdate co ma bejt na ofiku a celkem em i zapremyslel nadtim zebych se tam zas vratil :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jo stale karamel :) uz se nam skoro podarilo rosekat celou tu jejich zidovskou allianci kera rok a pul ovladala servr :) Raeva hod mi prosim do posty jeste jednou ten tvuj acc dik,. Jinak udelali major update a zase tisic veci nejde :)))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: stale kamael ? kamos me tam nak tahal ze to vomeeerknem ale nvm moc se mi tam nechce
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    sorry já už nemam lineage formátovala jsem :D a nějak na to ani nemam chuť a hlavn jdu večer pařit :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Raevo neska TW a zitra CS !!!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo no je to fajl kdyz posledni MMORPG moda veli mikro transakcim
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak toje podelane nekde umne, protoze mame dasi rict skoro identicky komply :(( a jako Rift placenej ? dotoho nejdu :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak RIFT bude placena hra :( tajne sem doufal ze to bude s donate ale prej ne no .... uvidime za kolik bude mesic zda to bude mit cenu hrat. Ale jako cekani na SWTOR by to sprijemnilo tojo :)

jinak zitra beta sem tam :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: to je divny. co mas za kompa ?
    ja mam :
    Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2 CPUs), ~2.3GHz
    Memory: 2048MB RAM
    Hard Drive: 249 GB
    Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ja musim hrat Rift na uplne lou a i tak se mi to seka :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mno HOFK mi sel taky skoro na max a tohle mam stahle. Ale nakeho pixelwaru sem si nevsiml teda
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Meto stve ten Fift trebe Heroes of tree kingdoms mi beha v pohode ale fift musim hrat na desnej pixelwar :(((
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: nevypadato zle :) ale spis pockam na RIFT ten ma zatim slusnej potencial a ted ma bejt myslim dalsi beta
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAJEN: tak tohle ohlašovali snad už nějak na podzim 2009 nebo ještě dřív, ale kde nic tu nic...už to nějak pustili?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    YouTube - ijji.com - Huxley Intro Video - Official HD
    http://www.youtube.com/watch?v=b96skzbvGy4
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    YouTube - New Huxley Game Korean Video - www.huxley-evolved.com
    http://www.youtube.com/watch?v=OG2GwJ-TqGM&feature=related
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: k tomu negroj mi moc u svetlejc nestymuje ze by to byl elf :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mno deoto ze to sou dve frakce a pozdeji podle me nepude abys mel postavu u obou frakci. Co se tyce laukare tak urcite tu Dark elfku (maj pasiv crit) u te druhe frakce maj myslim lidi vetsi DMG. Ja budu ale hrat za ty DEFIANT az to teda pude nak lip treba jako open beta.

pak byto chtelo pockat az te to logne na PvP anglickej servr a nechodit na frantiky :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jjj ale grafika mi to nebere udelal sem si nakou temnou archerku a vcelku pohoda jak prolezes tim posranym tutorialem jeto hratelnejsi.. este se asi kouknu naty svetle.. ikdyz tadymmaj nakyho taky nekra a mnel peknou kostricku :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam