• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    hele kamael mel wipe ?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jj jde to pomalu - už to mám - zítra vyzkouším a poreferuju...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hm tak to stahování je tak divné že to budu tahat asi 10 let...chvíli to netahá vůbec pak jen maličko pak zas vůbec....
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: t vypadá zajímavě! už to taham
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    zkoušel někdo to champions online? ted je to free a imho podle trailerů a ingame filmečků vypadá božsky. Nemluvě o tom že recenze se o tom taky vyjádřují hodně kladně.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jinak jede RIFT :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak pred dvouma rokama co to melo vyjit to vypadalo dobre. Ted uz to bude asi jen velkej pruser a ani SW komunita to nezachrani
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz vim co je to SWTOR lol fail fuj sux :))) toje sem kokal na naky trailery a valka stverecku ? fujky fujky :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: moch ezké, dnes večer přijdu trochu poexpit :) víkend už jsem vyležela takž jsem ready zas pařit :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: OLOL
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: jj nejlepci bylo ze po TW ten kreten Viktor znovu TW spustil takze 99% servru prislo o badgety bo sije nestihlo vybrat.. Jo mame 5 vlajek :)) Na Rune vubec nikdo netocil a enemy teda zbyl jen Giranm mno.. skoda mohli i onej prijit..myslim ze ted Anarchy da dokupy i 4 full pt :)))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: pěný ono bylo CS? sakra já měla náročný víkend tak se léčím...myslela jsme že CS bude příští týden
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Tak Enemy uz maj jen Giran a dyby nebyl Slither nemehlo uzby juda alliance bylas bez vsech hradu :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: aha aha :) mno ja stale cekam na SWTOR ale vic a vic se obavam ze to bude fail Teru seru ikdyz to bude strela tak se mi tam moc nechce. A o RIFTu premyslim zebych donej i sel
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Bobku to uz budu mit fousaty deti az bude evropska open beta a ver tomu ze Arch Age asi na 99.9% nebude jen item mail hra to bude jak Rift.. spis bych sazel natu Teru zeito zahrajeme.. Jina ted skousim posledni Penumbru heeh ale tose da hrat jen v noci a Amnesia taky dobrej kus.. ale ta mi desne laguje :( na offlajnovku moc divny bo to ma prisernou grafiku i na high :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: omrknu az puden open beta :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm takze open beta Arche Age bude tak nekdy v listopadu :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ArcheAge Online | ArcheAge News and Information
    http://archeage-online.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Vzhledem ktomu jak to promakli se divim zejim tam hrdinove nechodej i na zachod :) A jako ty namorni PvP bitvy ? whooow :) Nehlede nato zete budu este z pobrezi ostrelovat katapultem a delama :)) Jako ted si predstav ty CSka .. al jako je to proste Ultima Online dotazena do dokonalosti..
    Treba sem cume jak ta particka si tam obdelava policko a zrchyli se cas a ty kytky normalne rostou ! mg jabych tam byl craft .. boze ten mining aaaaa jako.. zatu hru bych asi vazne i platil.. To staveni domecku.. lodi a buhvi ceho jeste jako ten craftsystm tam budou mit asi dobre promaklej..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mno vyoada to zajimave tojo jako
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam