• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: nj na zkoušku jsem to taky zkusil a bylo to fajn. právě proto to zvažuju - navíc rád lučištnické civilizace a lepší než řekové asi nebudou...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: nez budu kupovat tak pockam na druhe dve rasy :) pak az nakoupim ale i bez se to da v pohode na zkousku
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: jj ale bez prémka to nejni úplně ono... takže zatím silně zvažuju jestli do toho jít nebo ne... moc peněz to nejni ale ted si musím hlídat každou investici (jsem v přechodu mezi jobama)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    http://ageofempiresonline.com neni to uplne MMORPG ale bavi me to dost :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: Netusim.. jen sem po dlouhe dobe nakoukl na mmorpg.com a zahledl to tam jasem tam prihlasenej uz snad rok.. ale to bude zase jak na Rift stejne me nevyberou a mozna velkej humbuk kuli blbosti.. Ja ted hraju Heroes of Tree Kingdom a pohoda .. :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: jj jsem tam přihlášený i když mě to zas až tolik nenadchlo - kdy to má vyjít?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak Bobku sem lvl 43 uz umim i bojovat na jezditku :)) je lol ze ktomu potrebuju uplne jine skilly .. ale pohodicka .. sem siten Q nato abchse naucil bojovat nas na foru.. vcelku honicka s moji anglictinou sem to malem posral a Q sem dokoncil 27s pred koncem :)) Takze uz kuliva boji nemusim slejzat na zem a muzuse venovat Q a Alchimii :) Jen by me zajimalo jak jeto tu stim enchantovanim semto este moc nepochopil :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    buhehe tak sem si to naklikal z 15ky na 22 lvl abych mel novou zbran.. pekne my vyskakalo takovejch available questu zeseztoho poseru :) Jeto vesele ze upgrade skillu setu kupuje taksem furt svorc :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ty bobik.. myslim ze kdysi jaksmeto zacli hrat.. sem te hre dost ukrivdil.. :( Jinak mam new postavicku mel sem nakou swordsmanku ale jako divna zachvilku lvl 42 a obcas dostavala dobrou cocku a mrte nersplnenych Q.. Tak sem si udelal new .. udelal sem si Miao.. abych mohl jezdit na tygrovi a ne na koni :)) moje Malatycka ted bojuje s klackem ale pohoda ma daleko lepci skilly nez ta swordsmanka.. jinak vecina lidi tady jezzdi s polearmama.. ted si klikam lvly postupne a delam uplne vsechny Q coz se vyplati moc .. este musim vymyslet jak stim craften jakho trenovat.. Teda na 3 servru je trh ale cosem hotam tak projizdel co lidi prodavaji a vykuuji si moc nevydelam ale toje mrte a mrte itemu co vubec nevim kcemu sou :)) Jinak jeto kopie Jade Dynasty :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Meseto libi jakjeto nakreslene.. akorad uz mam dobrej hokej v questech a dase rict zeto maj ty sikmoocka drsne promakle.. ted prave zkoumam ten jejich crafting heh ted jetotam udelane ze jednou za pul hodiny dostanes item co ti da mrte XP tak odpada nudnej grind kerym bys expil :) takze se muzes venovat Questum atd :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: hmm to nevim hele ... ale tri kralovstvi je prijemna gamesa
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Skur*** Scarlet legaci buhvi cotoje za virus... Jinak sem nainstaloval znova Heroes of tree kingdoms a nak meto zaclo bavit :)) Jo zmizlo mi z listy to prepinani jazyku nevi nekdo costim ? Mam to zaskrtle zeto ma byt videt ale neni :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    hm 11 a jeste to nejede :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak v 8 vecer uz to prijde :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak na vikend je o zabavu postarano.-

Scarlet Legacy – Free Online Fantasy MMORPG
    http://scarletlegacy.gamescampus.com/teaser

‪Scarlet Legacy_Class Introduction‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ha9GbvMK6hs&feature=relmfu

Vyber classu nic moc uvidime oco je to lepsi nez treba treekingdoms nebo jakseto menovalo Bobik to myslim hral taky..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    na mmorpg.com ted rozdavaj closedbeta keye ale vypadato zeta mmo je jen o dojebanem pvp

Welcome to Bounty Hounds Online
    http://bountyhounds.subagames.com/?webid=313585&pageid=11&logid=9356072

nadruhou stranu techovejch mmo je dost malo a naposledy to steampunk mmo Argos me vcelku zaujalo..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No jedeto podle me na grafice z Forsaken world :)) jinak klasicka mobarina .. je zajimave i to zesou tam prvky z Battle of immortals jako je treba Midas scrool :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: to je hodne velka omalovnka hele :O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam