• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zdase ze otevreli asik druhy servr divne takze sme s Raevou asik natom prvnim jo lvl 17 :) Jo a neska sem zase blbnul stema uniq coinama nez sem se to naucil vcera sem prisel asik o 80 coperu a tak 10 silveru a asik i 3 goldy ale neska sem zase neco nahuntil a taksem stim cachroval azmi padl uplne prekrasnej oblecek :)) Jo na 15 lvl si muzete koupit plast a dva prstynky na jednom litacim ostrove kamse casem prokvestujete :) Raeva doufam ze hrajes za female udelame svadbu :)) A zatim sem tu zadny cz klan nepotkal :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Dodelam Q na ostrove a pak ti pisnu
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jj vše jsem prošla a lítám po městě a plním Q :) nemám žádný komunikační program
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz si prosla tutorial i nemocnici a ses v meste ? mame skype nebo TS ? nebo Ventrilo ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    mnoo estek asik 9 levelu uzmam 16 a budu snad moci sumonit Lurkera sem nanej zvedavej :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak už jsem si našla postavu která mě baví a líbí se mi :) jmenuji se tedy reavecz a jsem lvl 7
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    buhehe ale dasetam slusne vydelavat kseftovanim s oblecenim a cepickama :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Arisen Savant
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    pojedu asi orca paladina vypada pekne nebo toho fightra, vy mate co ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak stim sumonerem sem dal 9 lvl za 4h :) Jinak pozor az budete behat Q kolem mesta tak si dejte pozor sem si pri plneni jednoho Q zkratil cestu prez arenu coz byla hloupost hned sem dostal instantkill od nakyho orka 30 lvl.. kerej mi hned zacal nadavat do lam.. tak pozor nato nezkracujte si cestu prez arenu nebo vas nekdo sejme :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    hmm tak to asi stahnu v pondeli az budu doma :) tak mi hlavne neutecte s levlama :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno melo by to byt ono :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    asi si taky udelam jinej :) nakeho fightra treba palacha nebo uz ani nevim cotam je :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tak nejdriv projdes tutorial na lodi a pak nemocnici a najdes me az v dalsim meste..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ASI tam sem jako Morati za ty demony undeady nebocotoje ale musim to doma stahnout este
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Necham Vrinna na hlavnim namesti u magnetofonu sedet du si zatopit a udelat kafe :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    J vpohode chary jdou mazat instantne..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ale asi si to ještě změním :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jsem tam jako IntegraCZ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam