• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: hral sem to sam :( a delat vse znova nebo doufat ze tam este neco mam ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: No zeto hrat nebudes je skoda kdyz tak nato koukam kolik moznych variaci dava ten build postavy ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: uz kdyz sem byl na EU sem rikal ze nepujdu na US a pak ze to ani hrat nebudu :)
    RAEVA: to je evsech hrach s MT ale vetsinou to je o "obleckach" to ze mas imba vec je tak nak napicu ale co SWTOR je cca za mesic pak uz nic hledat nebudu
    PELENDUR: BURN I HELL !!!!! ....................... CG :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Tak na tomle systemu funguje 101% vsech itemmail her a vecina czfree L2 servru teda stou L2 tam mas este za real prachy neprokazanej gm support :)) Jinak LOL vcera semi povedlo sdat dokupy 10 special goldu tak sem si koupil jednu ztech 3 event helmicek lol bla pene hnusna a navic vam obrazovka zezelenala teda obraz a hodilo to takovou zelenou milimetrovou mrizku prez celi lol ukazedeho npc a hrace to navic hazelo asi sest radku cisel po deviti a uvasi postavy navic este nake klikyhaky . hehe ale nastesti sem se toho kramu zbavil preznoc za 330 goldu tak sem si hned koupil paradni kostym s animovanejma naramenikama :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobik te zabije :)))))))))))
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    ANO - jsem tester pro SW-ToR - pak podám recenzi - hooorrrraaaaayyyy ;)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: jo ta hra se kliká dobře, ze začátku :) ale trochu mi na ní štve, že někteří si za reálné prachy pořídí dost husté věci a ty na to nemáš právo, teda ty prachy za které se to kupuje padají hodně málo a jsi prostě v nevýhoděp okud si nezacáluješ reál prachy...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: kde hraješ L2?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jatu protebe mel paradni oblecek na orka no senato vyseru teda a prodam to..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: tak Battle Forge taky dobry :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: to strileni je neco jako ty Age Of Empires vtpna odreagovacka, kdy vyprazdnujes zasobnik do floutka aby umrel. To druhe ma este ubdate. Jinak dneska sem se zas vysral na L2 tak asi budu klikat tamto s Raevou :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    http://www.battleforge.com tohle a tohle http://www.battlefieldheroes.com sem ted nasel na netu :O
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jinak jsem zaseklá ve měste kingshill a brzdí mě právě ty questy v katakombách kde je to fakt hustý a sama to tam fakt nedam...možná i ve dvou budeme mít problém ale uvidíme ;) snad tě to bude bavit a ten lvl 16 budeš mít brzo :) pak se dohodneme vp oště na hodinu a den a sejdeme se tam :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jinak jsem tam jako Azula ale moc tam nebývám, až budeš lvl 16 tak zajdeme spolu na questy :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: ok až budeš lvl 16 tak mi písni, já na tebe počkám :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: Morati lvl 3 :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uzsem konecne nasel ty summony ve vetsim uzse tesim na ducha ..
    Allods Online North America - Award Winning Free to Play MMORPG • View topic - Summon appearance changed
    http://allods-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=22&t=5664
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jinak hraju na serveru heredur
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    drakensang hrávám alůe poslední dobou ne, bo jsem se dostala do části kdy nemohu hrát sama a nemám s kým :) tak poďte hoši :D nemusíte nic tsahovat
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: az budu doma tak to omrknu video nevypada zle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam