• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    To je khovnu.. marne hledam mapu kera navazuje natu predeslou tam uz z mobu nemam xp.. nasel sem jednu ale toje pvp mapa toje des se tu prozene enemy s ?? misto lvl rozda levelum 27 instant killi a blesne .. vtom zakladnim meste mam splnene 3q a vubec nevim kde je odevzdat uzsem prolezl snad vse..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm divny meseto napodruhe chytlo v pohode a uzto jelo zkus klikat ten servr a retry nebo nevim no :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no mě ta hrap rostě nejde nainstalova...zkoušela jsem to třikrát a vždycky mi to hodí tu hlášku :( no DK pařim už nějaký ten rok a mě to baví :P
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Raeva ty klikas divoky kmeny ? omg toje parodie nato svinstvo travian a jine tomu podobne klony fuj du blejt velebnosti :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ajo vlastne mas vidim ho tam utebe.. jak rikam jednou to hodilo error ale pak seto rozbehlo.. ale libi se mi ze tam vte hre je za salary ted i kostenej drak jako mount .. Salary = penezni mena 1 hodiny je myslůim 10 salary odehrana.. jinak new acc ziska i 20k ZEN meny daji se zato poridit slusne vecicky ale tobyc si setril na pozdejsi fazi hry .. jinak sem to dnes zase nachvilku zapl mam uz lvl 35 deto nakmoc rychle asi na betu zvedli rajt .. skosel sem jestli se neda hejbat stou kamerou a ani hovno.. vcelku me tim serou navic uplne dementni neprehledne hlavni mesto.. v BOI existovala zahrada kdese delali veekendove event Q byli ztoho fajn veci tady sem to nenasel vubec tady jeto nake napicu.. v BOI kdyz bya nude sem chodil tamovat treba dracky a pakje prodaval tady sem taml zatim kulovi.. zadalsi nesmyslne Q .. Q te nekam dovede na misto kde uz ceka 5 lidi a nikdo nevi co stim Q jak dale .. druhy Q te dovede k brane ktera te dal nepusti.. docela lol no..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mi to PMB hodilo taky .. jednou chybu ale rozbehloseto pak.. mas to PMB nainstalovane ?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    v čem může být chyba? :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    no maji jen jeden ale byl sem na 7 realmi v hotk ten klan by taky na 7 ale asik nemam sanci je najit navic semi nak nechce moc tohle hrat :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    nak se to seka ... jakej ses servr?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    hm lvl 32 zajimave ale jinak tosame jako BOI akorad zdase neprehlednejsi diky vylepcene grafice..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jop :) kua je to v rejzi heh jak utoho mam hrat , jinak sux nejde hejbat s kamerou tome vcelku sere :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: anime ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobku pust si CT2
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    sakra zeny komp nak nedava ten Drakensang nechapu proc
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ja uz instaluju vrrrr :) udelam si postavicku Malickatycka jako v HOTK abyme lidi z klanu dyztak poznali :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: dyka - Morati, tank - LenkaLaskoradova, Berserkr - Lentilka. Pokud to pujde budu tam pod jednim z techhle jmen
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    stahuju :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    raevo tady sem hral hraju obcasne http://l2blackbird.com/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    snad ti zeny komp schroupne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam