• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Myslel sem skoda jako ze si to zaplatil a zatim to nehral.. Du padnout do vany a asi dam par hodin allods .. nebo.. chtel bych otestovat masinku tak hledam nakou hru coje hodne narocna na HW naky doporuceni nemas ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: nevim ceho litujes O,o jinak download by mel prijit pozdeji ted jen vis ze ses vybranej
    TAJEN: proc skoda? je normalni si koupit hru a znat ji podle videa jen a nebudeto zadna skoda bude to sleha reakce na SWTOR sou zatim veskrze dobre

TAJEN: to je desnej problem ciwe :DDD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo ten Iris hmm jde mito hrat jen ve fullscreenu cozsemi nelibi a nebo v pidiokne no nevim ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: oj oj :( tojest dosti skoda zesis to zaplatil a ani nezahral :(

MALY_BOBIK: co tim ces rict zetoje placena hra ? sux tedy .. lol vtom APB je clovek hned mrtvej :))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    me prisel ten mail s tim SWTOR testovanim, ale nikde v acc nebyl download, jsem si to predplatil, protoze SW a ted toho zacinam litovat :D (i kdyz jsem to nehral)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: co ten IRIS za chvilku mam dopatchovano
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mas predplacenou hru ? :) pokud ne tak moc neotestujes
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aha .. teda doufam zesito priste otestuju svama :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: :D uz aby to bylo :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: já se utestoval k smrti - vyzkoušel skoro všechno a jsem totálně ale totálně unavený (spal jsem cca 3 hodky denně) a jak říkám každý z těch charů je super (až na ty jedi) a už se nemůžu dočkat až se tam zase budu moct vrátit a zkoušet dááááááál... ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    hele coto IRIS ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No nic du jeste zkusit to APB
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak regl sem si ten swetr kdeje dovnload ? :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: mno hele jedy smrdi :) takze ja jedu sitha s tema dualama, ale nad kouzelnikem sem premyslel protoze ciste silu sem jel vdy v KOTORech. Ale spis pojeud fighta sitha a premyslel sem este nad nameznym lovcem. Kazdopadne tenhle vikend snad bude testovani v plnem prudu :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: hehe to budou imho všichni kdo se přihlásili - má to být poslední zátěžový test před spuštěním... Já hraju tenhle víkend a mám jenom jedno zklamání a naopak spoustu pozitivních věcí.

Zklamání: Jedi classy - jsou tak nudné že jsem to fakt nečekal. Je to fakt jenom pro nějaké malé děti imho ta storyline

Pozitiva: Všechno ostatní - vyzkoušel jsem v podstatě všechny classy a z některých jsem si málem ustříknul do kalhot (Smuggler, Sith Inquisitor - jsou to pro mě srdcovky) a všechny ostatní mě velice mile překvapili (nejvíce mě překvapil Imperial agent - hodně příjemné překvapení), co se týče prostředí - paráda - jsou to star wars... Bugů taky nebylo mnoho což je jedině dobře.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ty nemas narok :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Deme hrat SWETR ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: taky patchuju ,obrazky vypadali dobre tak snad to bude "hezci" oamlovanka ja to cem hral doted
    RAEVA: ser na to je to sracka :) pokud to chces ale iopravdu omrlnout napis do posty dam ti svuj ucet na omrknuti
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: hodne lidi dostalo klic ale budeto CBT asi posledni pred spustenim. Free for all to bude za mesicni pausal :) od 20.12. :DDD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobik dobre ty cg .. touz je free for all ? jinak APB je naka zidosracka na webu se normalne lognu ale dohry me to nepusti..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam