• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ty po tom 13 lvl uzto se snajprem nak singl moc nejde cece..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: by asi i slo :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak pekne jepred smrti toho bosse sve kamarady neresli :(
    Star Wars The Old Republic Gameplay - PAX 2011 Developer Walkthrough - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qyA78N1Ez5A
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SWTOR.com is currently unavailable while we perform scheduled maintenance. Please check back again soon!

Uz totam ladujou :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Si tu jak bimba poustim kazdou chvilku to video stou snajperkou :)) Jinak mam teda uz ten prekey co tedy dal az to spusti muzu teda hrat uz od 15teho ? A jeste sem se chtel zeptat jakto bude s placenim ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: No tak nak sem mu to chtel navrhnout a poprosit ho o pujceni :)) uz ted nevim co delat vsechny mmo asi 5 cotumam mi i vcetne tech 10ti offlajnovek prijde jak nedodelany piskvorky ..
    MALY_BOBIK: jako byl bych na tvim tsku bysmese mohli domluvit na casech kdy nebudes hrat atak..
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: v tom případě bys mohl účet půjčit tajenovi jinak se nám tu stočí do klubíčka a bude smutný... ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: asi ne nemam cas
    TAJEN: CG
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak :))
    Below is a list of valid Star Wars: The Old Republic codes that have been redeemed under this account.
    12.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No dusi stahnout a vyzkouset ten drakesang :) mam tu este puceny od souseda dve offlajnovky tak mi ztoho snad nemrdne zesi nedam o vikendu swetr :( a cekam na tu mudlovskou smejdku postacku jestli dneska dovali ten preorder..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ty vte veekendove bete budes ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Hm a ja pozvanku na weekend do SW nedostal se poseru :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno treba my dnes prijde postou ten preorder hmm jestli ne tak nekoho z Xzone kopnu do kouli jako 100kc postovne je svinstvio jak svina
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hej tenle vikend je bete swetru a ty tam ses to mi nerikej ani ze srandy !
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jinak raevo ucet mam tsejnej stale pokud si chces zahrat neco z meho uctu :) sws bd craft/wc berserkr ale vse je tak nak hole az na trpku
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mno ja mam u zeny tsazeno 50% doma to stahnu znova a cele zas nainstaluu takze to potrva nez se ukazu. jinak tenhle vikend sem pozvanej na dlasi betu SWTOR :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tsijo ale na lvlu 12 dostaneš q zabít nějaké moby a je to nemožné...moc lidí málo mobů...než zacastim tak jsou dead :D asi si zahraju v noci
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ahaa naia je to euro :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    http://mightyknights.kapi.cz/forum/index.php klan kde sem ja :) academy je do 75 tak si pripadne dejte prihlasku ... suport shanej mrte moc. jinak BD/SWS maj kombinovande songy a dncy :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ja jsem na EURO to jsem pochopila jako evropsky :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam