• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mno dalsi mmorpg hrat nebudu staci mi lol l2 a skyrim a za chvili vse umre pac prijde SWTOR
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No to opravdu jen tak vypada :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    prijde mi to nebo to jede na stejnym enginu jako lineage? podle toho videjka mi to prijde jak lajna s novejma texturama... ty efekty skillu a tak celkove pohyby a pod mi prijdou uplne stejny, to jak se ten trp toci stejne jako v lajne atd
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo ja mam rad steampunk :) me sere ze sem ztratil ten acc :( uz se mel i dva litaci robutky :(((
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: já tu hru mam celkem ráda, občas jí pařím :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Nekde tam mam rozjeteho tanka na 25 ale zaboha si nemuzu vzpomenout na acc tak sem ho chtel rozjet znova a este zkousim nakou panenku co jen strili a na dualu ma dualblejd .. ale nevim.. oproti SW jeto hnus :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    LOL XLGAMES announced ArcheAge CBT4 schedule, and started recruiting testers. Recruited testers will be limited to Korean residents. ArcheAge CBT4 test will start on December 8 and this test will go as long as 80 days.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: to je zas co ?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: za co hraješ na argu?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Dalsi mirumilovna MMO kdese jen crafti.. :)))
    Crossfire - Official Europe Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8iBloM_UOcg
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No ja si ted dam do 15teho asik Argo online...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN:prosimte klid :) nabranej budes na 100%, akorat ne na swtor protoze tam uz to nejde

to znamena, ze behem par dni ti Bart napise ze ses prijatej az se prokouse tim spamem co tam v ty prihlasce je :) a az budem vedet na jakej server jsme byli prirazeny, tak to napisem aby lidem co nebyli prijaty na swtoru a nehodi je to tam automaticky vedeli na jakej server jit :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hm program ukoncen hm vzhledem ktomu zese nikdo nevyjadril jestli me k veterans prijali bo ne tak zdese zeje cas asi hledat jinej klan..
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: to protoze nectes forko a nesledujes news :P

zkus guild faq a informace o nabírání poté co byl ukončen guild program :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ty Bobiku sem, se na swotr.com chtel prihlasit taky k veteranum ale vubec mi to nejde :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Wildstar - Gameplay - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6spchVJ2-ks
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: Jo diky uztomam
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobiku jak se delaj ty podpisy stema obrazkama ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam