• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ooo děkuji, pročtu si to tam :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RAEVA: zkusil bych TES klubík jestli se s tim nekdo nesetkal.) lepsi nez prijit o nervy :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    taky moc nechápu já jako mág bych měla mít nějakou hůl ne? a nikde sem zatim neviděla žádnou kterou bych mohla koupit nebo ukrást nebo tak něco...takže běham s holýma rukama a používám ničivé kouzlo oběma...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jinak sem i na té hře moc líbí jak mě občas z ničeho nic v lese napadne drak :D to je jako mazec... ještě, že semnou chodí jedna postava kterou jsem vybavila tak mocně, že ho vždycky sejme skoro sama :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    INF1466: já vím, chodím podle mapy ale v těch podzemí mívám problém, teda teď mám velký problém, jediné místo kde jsem v onom podzemí nebyla jsou dveře zabarikádované z druhé strany a ať tam běhám a hledám nemohu najít nic ani páku nikde prostě nic v žádné místnosti, tečou mi nervy :D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RAEVA: a překlad je oproti oblivionu taky kvalitni...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RAEVA: nehrajes spis arcanii? :D podle toho popisu by to sedelo..ve skyrimu mas na mape vsechno ukazany kam jit.. pripadne si zaskrtni u qestu aby se ti trackoval, tzn. ukazal na mape
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    já sem se zasekla v skirymu... prostě jsem asi neschopná nebo co :D dělam nějakej úkol a nemůžu najít co mám najít tak jdu dělat jinej a za nevim co mam hledat...potřebovala bych to nadabovat do češtiny...
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: hehe - swetr je návykový co? ;) škoda že já mám ted bug na alderaanu a nemůžu pokračovat se svým síťákem... A taky mě štve že jsem ten Skyrim nedohrál před rozjetím swetru :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    nestiham.. bud spim nebo hraju swetr :)) mor na bobika :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: taky me to dost nadchlo ale SWTOR je SWTOR :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: tak jsem si ho stáhla taky a je to hustě hustý :D už se těšim až vypadnu z práce a celou noc propařim :D jedu mága vznešeného elfa a je to pecička :) fakt jsem nadšená
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: jj to znam dobrej pobavil a pak sem si stahl skyrim :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    pobavilo :)
    Skyrim - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    http://www.thesettlersonline.com he eh settlers jede :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jak vides tak sem obednal hru a uz ji mam takze to otom neni :))) Jeto otom ze kdyz amikum nepadaji letadla tak sou desne lenivi..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: kdo pozde objednava pozde klika :) me to uz jede :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    j mam .. a sou mi k hovnu :) bo se stejne do hry nedostanu..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: uz mas doma jo ? ja cekam na mejla :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam