• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: tsijo ty mě máš přečtenou :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno a na 99% se Raevka pokousi lognout na US servry na kere se nedostane :) zkus EU a v pohode prez web lognes ..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no já se tam nedostanu vůbec no :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    RAEVA: placený to neni, každopádně moc stabilní to nemaj, mi to padá každou chvíli...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak jestli jsem to dobře pochopila, tak se zaloguju na stránkách a přez ně to spustím a pak se logovat teda nemusím? protože je to dementní tak mi to píše, že se nejde spojiít ať to zkusím po loginu na stránky kde samozřejmě loglá jsem :D tak na tohle opravdu nemám nervy
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hm takže to je asi placené což? i když se tam teda píše free play tak tomu fakt nerozumim....na stránkách v manager account nikde nevidim, že bych si jako mohla založit account do vindictus a už začíénám být zas nasraná :D hledám, hledám a nic
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ach tak to nakonec jde jen mám klasickyp roblém s acountem :D zaregistrovaná jsem ale asi jen na ty stránky, do hry to nefunguje
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hm tak mi ta hra samozřejmě nejde spustit...nějakej shield hack se prostě rozhodl že nebude fungovat jak má a hra se díky tomu nespustí no....že já mám pořád takové trable...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    už se tahá :D za 40minut si ho vyzkouším :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    vindictus jo? :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo trek jede par lidi i ze swetru bo na svetru po 50desatce je dase rict krom pvp lautr hovno co delat..

Jinak Vindictus hned na zacatku takovej paradni epic pribeh stim pavoukem.. mooc fajn tobyse i libilo Raevce :))

Moc se mi tam libila ta telekineze sem si stim vcelku uzil bohuzel prave uz nebyl cas to zkoumat hloubeji :(
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAJEN: Tam se v podstatě jednou jenom dungeony, jinak tam jsou jen dvě lokace (tedy jestli jsou další, tak to až od kdovíjakého vysokého levelu), je tam ta vesnice kde začneš a posléze hrad Rocheste... Postavě nepřiděluješ žádné body, ty se prostě rozhodí při každém levelu a po splnění různých questů se ti přidají další atributy, je tam spousta skills, každá postava si může vybrat ze dvou zbraní co mají specifické skills...je to taková mlátička, ale v pozadí je docela dobrý příběh...

jak říkám, jen kdyby to tak hrozně nepadalo...

jo, a zkusil jsem teď nahrát Star Trek Online, tak jsem zvědavej...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    NEVILL: Taaak ten sem si nainstalil tesne pred swetrem sem zistil zesou eu servry tak sem to konecne vyzkousel.. jako vcelku prijemna hra aaaa nepadalo mi to.. sem to ani nestihl poradne prozkoumat :( tose hraje jen vtech lokacich kam se portnes ? To neni free map ?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    dost mě v poslední době bavil Vindictus, ale hrozně to padá...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno jated mazl armormech 400 i ty skilly knemu a jedu biochem uzmam 365 :)) je nahovno ze pvp gear budu mit set tak za mesic az :( a ten lepci tak za rok..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mno hele ja verim ze se pak casem zvedne lvl, pridaj se dalsi planety a postupne se prida vic veci :) ale asi nekdy casem se ukaze naka corka a budeto free :) ale to asi az pozdeji, ted se ladi este nake chyby a celkove se to nak snazej dovychytat. ale navzdory vsemu spatnemu co se tam deje, tak me ta hra stale bavi a potrva to asi dlouho nez budu mit na sobe top vybavu a vsichni mi companoni me budou mit radi na max a budou mit taky top vybavu :) pak si omrknu asi troopera za republiku a snim si taky pohraju :)

a hlavne hraju tak 3 dny v tejdnu takze se sunu pomalu :) Tajen uz ma asi 4 postavy :))) 50lvl asi jen jednu ale on je nolifer :) ten da 3x 50 nez ja udelam maina na 50 :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    takže věřím :D že jednou to bude free i když si neužiji tu pravou krásu začátku této hry....tak si užij aspoŇ něco, co z toho vzniklo co už vás bavit nebude :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    nic neni nesmrtelné
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ne to co L2 ale dopadne to tak.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam