• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    jj, me se libila ta temna elfka :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    pekne videiko :) ale ja zustanu u LOL SW a pozdeji poridim Diablo 3
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Teda vzdycky zacas se musim kouknout na tohle asi jeden z nejlepcich filmiku cosem videl..
    Warhammer Online Cinematic Trailer 2 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zKOhzfkCdbY
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno cosem mluvil ze Shangem tk bude hrat prej na US bo jeto prej levnejsi jinak taky me to prekvapilo zeto vubec nelaguje :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ja hral teru jeste za tezky prachy u korejcu a bylo to docela dobry, kupodivu i bez lagu. jen tam byl obcas problem s hodne rychlym respawnem priser stejne jako v riftu :( uz je zalozeny nejaky forum kde se resi kdo kde bude hrat a jake zamereni? btw ten samy dotaz i pro GW 2
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jj mě taky jsem tam jako IvkaCZ :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz je open beta Tery :) sem to ted hral... hmm vcelku fajna vecicka tobysevam libilo asik vsem.. doporucuji pve servry bo pvp je jedno pk vedle druheho a postih za pk je nulovej..
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    MALY_BOBIK: vis co, az se lognes, tak si me pridej Fiannka s velkym F
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    MALY_BOBIK: no, on tam byl, ale nefunkcni :D

mel jsi tam jakysi custom, kde jsi mohl tvorit mapu, davat monstra atd ... jako gm a ostatni se meli pripojit a hrat jakoby spolu, jen to vubec neslapalo :) nebo alespon u jednicky byl takovy pokus
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ja si chci s holkama taky neco dat .))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tohle vypada hodne zajimave na maskarade me stvalo jen to ze to postradalo nakej ten multak, mou malkavianku by to potesilo :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FOLCWINE: RAEVA: muzem zalamit pospolu :) umim to tak nak jne za poppy
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    holky :) dame nekdy LOL spolu Chytrak_Bob nebo Chytrak Bob a nebo ChytrakBob ted sei nejsem jistej :) sice mam lvl asi 16 ale nekdy dame mapku :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    FOLCWINE: no já to lamim skoro pořád :D jediné za co hraji celkem dobře je teemo a karthus :) jinak ostatní děs běs :D ale asi je to o zvyku no :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: mě ani loco ani vindictus nechytli tak jako lol :) asi je to pro mě nejlépe ovladatelné
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    RAEVA: taky me bavi, ale jsem trosku leva za ddcka :D
    i kdyz vcera jsme hrali ty draft picky a prijde mi, ze jsou tam lidi o neco rozumnejsi
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Podle me je hezci Loco ale muzete zkusit novou C9 jeto na stylu Vindictus..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    FOLCWINE: jj to je cool, to je jediné co já hraji :) po tom všem co jsem zkusila je tohle tak akorád :) nežere to příliš času a je to zábavné :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    btw ja ted hraju tohle :D

League of Legends - Official Cinematic Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zY1vLEk8B9c
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    FOLCWINE: a ja vzdycky hrala radsi werewolfa, nez upira ... asi vec vkusu, ale ve wod maji podle me hezci ulohu a lepsi mytologi i zpracovani, nez upiri.

navic, jestli jste nekdo hral WOD, urcite vite, ze je to komplexni mytologicky svet citajici werewolfy, upiry, changelingy, mage a ja nevim co jeste (pro kazdyho jsou pochopitelne jine principy a pravidla) a jsem fakt zvedava, jak borci naprogramuji napriklad Umbralni svet pro vlkodlaky, nebo faerii pro changelingy :D

myslim, ze je to asi neproveditelny, nebo clovek co to programuje a vymysli bude fakt genius :D

uz jsem videla maskaradu (na kompa), ta byla hodne povedena a videla jsem na playstationa Huntery z wod ... sice mlaticka, chodicka, nahazovani tech jejich poweru, ale docela funkcne provedeny.

nicmene ... porad mam doma papirovy pravidla a neni nad hororovy posezeni pri svickach s dobrym gamemasterem :D

asi tolik k wod, ale kdyz to vyjde bude to snad pecka a zahraju si :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam