• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: loglá tam jsem no...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Hmm nektery hry chtej pro spusteni abys bla zalogovana na jejich webu jinak netuusim :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    you have to install full client. connect to the official website to download full client? když dám ano tak mi naběhne stránka kde jsem stahla ten full client a ty dva k hovnu patche a když dám ne, tak se hra vypne....nechápu nic :( ale trochu anglicky umím a nejspíš mi to oznamuje, že mám full clienta a zároveň to po mě chce abych ho stahla znovu, dává to smysl????
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    já začínám být krajně zoufala ze hry silkroad online....stáhnu full client nainstaluju, stahnu jediné 2 patche které ta jsou v nabídce a ani jeden nesedí...omg wtf? tohle nesnášim
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: s aion mam stejný problém
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ZAPPO: karthuse občas hraju :) někdy mi to jde a někdy ne :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: na GW me moc nebavilo to ze to ej ciste PVP ve warzonach nak me to moc neuchvatilo. mam radsi takoveto PVP jak bylo v Lineage 2 svet clanovejch valek a reseni politiky a tak ...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ja zkusil betu Guild wars 2 a libi hlavni plus je to ze nebudou poplatky

jinej system skillu se mi taky libi (jina typ zbrane = jine skilly)

pvp zatim taky vypada zajimave (Door wars :D)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: mno asi takhle SWETR je na PVE dobrej a bavi me co se tyce PVP tak to je dost voser. Ja osobne cekal nake zabirani planet nakej velkej mazec a ze to proste bude pecka! misto toho sem nasel jednu PVP planetu kde sem mel fps 3 a pak warzony z kteych byla jedna horsi jak druha. K tem WZ je voser ze to hazi lidi 10-49 do jednoho pytle takze to je tak napicu ikdyz maj vsichni stejnej DMG. Proste tuhle cast dost pojebali a ted uz i ocekavam spojovani servru protoze lidi ost odchazej.

k RIFTu je to dobra hra ale brzo povolili presouvani postav takze sou nevyrovnane servry ale jinak je to dobra hra az teda na to loveni nubiku mno :D ale zas udelat 50 lvl tam nebylo tak extra slozite
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    RAEVA: Tak zapomeň na Teema a hraj Karthuse a budeš nejstrašidelnější bubák ve hře!
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tak ten LAW je stale cbt tak nic :( ale cosem mrknul http://law.en.alaplaya.net/pages/gettingstarted To vypada jak graficky predelane Argo :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Darkblood Online - Free Online RPG Game At Outspark
    http://darkblood.outspark.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Piseto ze CB ale uvidime :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Ty neumis rejzi ? :)) ten Neverwinter nefacha a jasi preznoc stahl aion a nejdemi lognout toje sracka ten ncsoft.. na web NC se lognu ale na web aionu mi to nejde a ani do hry to nejde omgf :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: tohle vypadá zajímavě, juknu na to
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: ježiš :D neumim japonsky tim se neproklikam k registraci natož ke stažení hry :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak ja si koupil guild wars 2 a stahuju betu :D

a to nemam skoro penize na uctu :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    hh Aion to jsem taky hral... az moc holcici :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno uz taham Aion...

REFLEX: Treba to je opet free vikend takze sou wz pny lowlevlu co nevedi cotam delat a na 10 lvl tam stejne nic neudela.. atd atd..

Rift ne ten sem hral aaale openpvp svet kde te nahani party padesatek bo zato maji odmeny sux.. na 20 lvl des na ik..Ten Warhammer se mi zdalo graficky hodne divny :(
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    a co je na tom swtoru spatnyho? taky bych neco dal

co warhammer nebo rift? obe mam koupene ale nemam zaplaceno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam