• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jjjjop rikam hral sem WoR a tak nak sem cekal jak to dopadne to spusteni gw2
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    TAJEN: Az ted?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    parada uz taham GW2 :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    INF1466: jj vypadá to a hraje se to skvěle - má i předobjednávku ale na svém kompu si to nezahraju (sám jsem testoval u spolubydly) tak jsem domlouval se supportem že mě stopnou ten měsíc zdarma co jsem dostal... :) Jenom jde vidět brutální rozdíl mezi lidma co to hrajou furt a mnou co si to párkrát vyzkoušel - takovou nakládačku jsem v tancích nikdy nedostal ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: hm jeto k nasrani sem toho mel odkazdeho po 70ks a ten lepsi nanej mi staci 3 kousky lou matrose omg bych si ho vyskubl.. :( ale jinak povedena hra asik i lepci nez Tera :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: lol
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Omg dobre no tak sem si v Raiderz prodal vsechen low matros co taky snim.. uz sem 14 lvl tam co s 1-10 a pak najdu crafta co z low dela high OMG :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    INF1466: vypadá to i zajímavě asi i pak Omrknu obt
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tak az to bude open tak se soused zblazni zboznuje mechy :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: jj jinak mě včera přisla closed beta na MWO tak jsem to chvíli testoval, zatím jsem vždycky dostal nakládačku, ale je to zajímavá změna proti tankům... lasery, naváděné rakety a další kravinky :) o víkendu to zkusím prozkoumat trochu víc

http://mwomercs.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: Tak jasne bude to jak ve SW asik.. fronty a lagy .. sem prave zvedavej jak to budou kuci komentovat bo tam budou uz od 25eho..
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: no na to GW2 sem zvedavej, co jsem videl videa z bety tak jeden velkej lag v tech massovejch akcich, a chudak typek co tu betu jeste rikal hlasky typu to je jasny ze tohle v plny nebude... ze by udelali do plny novej engine? no treba to je jen serverama a bude to v pohodě, ale než abych tam šel do počátečního lagfestu tak asi vydržím jak se to rozjede a pak teprv uvidím jestli to zkusit nebo ne
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nevim skuz prekladac ja korejsky neumim :( Ja cekam na GW2 pudu dotoho.. AA melo bejt uz vzime púo CB ale nak sestim serou a ted si coje noveho ani neprectu.. :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: archage je free?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jeste ktem vozitkum lol hned nazacatku sem se dnes poprve poradne nasmal :))))
    Yogscast - Archeage Beta, Part 7 - Big Boat Build - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HekMwOwPzfQ&feature=fvst
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Eheh ale filmecky tam maji fajne... :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nakej odbornik jak se regnout a zahrat si ? http://www.archeage.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: hihi sam rikam mmoraeva :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jako tohle vypada lip ale stejne zvracim ocima. lol planeta hemeroid nebo coto bylo ale jako jo robutci fer ikdyz to sou spis naky smoulove
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam