• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: asi zatim nejlepsi tanecky :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tohle odle filmecku vypada vcelku hezky :)
    Age of Wushu Closed Beta : Free To Play MMORPG
    http://www.ageofwushu.com/media/
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TAJEN: 3D UO byl ofiko klient. Ja ty plany a veci toho v priprave videl a musel sem uznat, ze to meli v hlave srovnany lip nez cely vedeni 2K a Disney herni sekce dohromady. Vedeli co chteji udelat, jak toho dosahnout a kudy se k tomu dobrat.
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    REFLEX:
    TAJEN: ja nevim, me to nebavi. Jen rikam, ze se v tom daji delat neuveritelne veci.

nejak jsem nepochopila treba, kdyz jsme si to koupili, spustili jsme hru i s creeperama. V noci jsme se schovali do diry, kterou jsem vlastnorucne vykopala do skaly cca 6 na 6 kosticek a zazdila jsem nas. lehli jsme na postele a probudilo nas, jak nas ozira nejaky creeper, takze dost jasne cheetoval :D

jinak prijde mi to jako kresleny lego, coz podle meho ma z obchodniho hlediska velky potencial (nicmene me to porad nebavi :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno jasem uz kdysik videl nake obrazky z 3D UO ale bylo to strasne dvno a ten projekt uz je asi mrtvej .. Nicmene nake nove obrazky by se hodili nato mrknout jak by to asi mohlo vypadat.. ale jestli to delaj stylem " pvp smysl zivota v mmo " bude to stat zahovno jako vecina mmo :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TAJEN: jista parta lidi uz dela na svoji verzi predelavky UO jako 3D MMO. Neni to nic komercniho, takze to delaji podle sebe a ma to velke ambice ktere nejsou nerealne
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    UO moje srdcovka tam se dalo vubec delat nejvice veci kdo umel scriptovat se dobre vyblbnul i se sferou sem si casto stavel jen tak mesta a dungy .. kdysi davno sem videl mapy sveta tak hmm 8x vetsi nez byl orig.. jako nektera podzemni mesta .. silene veci tam sli stavet.. od te doby hledam 3D UO a velke nadeje vkladam do Arche Age..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    to se mi libila treba Ultima Online
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmmm minecraft je moc fain vec.. mit lou masinu du do toho.. dase rict potom vsem cosem uz otom videl ma ta hra neskutecnej potencial tim myslim craft a staveni..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    FOLCWINE: ve 3d studiu jdou taky delat uzasny veci, v Unity tez, nechapu ten humbuk okolo minecraftu, osobne me to vubec nebavi
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Este neco protebe .))) Uz jen kuli Lucy a tomu chlapikovi stema steampunkovejma hrackama :)
    The Man with the Iron Fists Trailer 2012 - TRAILER HD PLUS - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=wJKe-u9-zS8

Jo uztodu sosnout :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    The Mortal Instruments: City of Bones Trailer 2013 Movie - Official [HD] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=4axPibsp4Ao
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No rekl bych lepci B podle ukazek lepci nez DD3 kua ale mmt semtam zahlid este jeden..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: a to je takovej ten fanouskovskej ? nebo jakoze lepsi B ? tim myslim jakoze asi dobrej jen s rozpoctem napicu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jasnezetojefilm :) se nak vyrojilo mrte novejch filmu..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: to je film ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: loljon smrdi ....
    FOLCWINE: toje skoda :( ale kdybys nahodou koupila rad te uvitam ve svem meste :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mnam.. semtam zahlid i trajler na DD3 ale tohlesemi zda lepcejsi..
    Saga The Shadow Cabal Trailer (2013) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=bMW-ja_Rkdw
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: btw na jakem jsi serveru?
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: aion jsem hrala, ale nejak me nebavil, prisel mi hezci nez lajna, ale v L2 mas vic veci, ktere muzes delat ve vice lidech. Tady jsem si tak jako pobihala solo po svete, sem tam z nudy naportila k enemakum, neco uhuntila (ono to za toho summonera nebylo tak tezky :)))

MALY_BOBIK: mam to doma, ale nehraju, navic na xbox
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nechcete radeji hrat ajon ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam