• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    a je nejaka beta nebo trial? Az skonci aktualni kolo betatestu FF XIV tak bych se na to zkusil juknout jestli to jeste pujde
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mnoo craft tu nejni zdase ale zbrane se daji ruzne modifikovat... Podle toho cosem zatim videl jeto mix svetru a riftu :) a zatim jako pohoda..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tam je to podle ega co dostavas za odmenu.. takze treba jamam nasbirane teprve ego 56 tak treba nemuzu mit zbrane nakere je treba ego 750 ... jo a zacl sem si pekne znova bo odpoledne nak dojebali servry a ikdyz sem mel vybrany EU hodilo me to US achjo..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nemam cas kocham se :))))
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TAJEN: tak co tam je za progress? nejakej craft?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cece leveleni totusnad nak ani nejni :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TAJEN: vypada to jako TSW, jakej to ma system levleni?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tAK dEFIANCE ZATIM SPOKOJENOST , KRASNA GRAFIKA NULOVE LAGY NA MAX GRAFIKU.. sKODA ZE Ty postavicky maj secky stejne vlasy setam clovek moc nevyradi.. Uz jezdim na styrkolce lol parada..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz updatuju Defianci :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ale kdyz calnete 70E je realna sance a peknej reward :)))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ech dalsi steamfantasy mmo... to nanas posledni dobou ty new hry vcelku chrlej :) Grafika slusna a moc se mi libi ty draci petici :)
    Videos « Dragon's Prophet Europe
    http://www.dragonspropheteurope.com/en/media/videos#4
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Rift ma f2 do 20 lvl :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    nake info o RIFTu ?jak to s nim vypada neplanujou F2P model ? :) celkem me to bavilo ale nechci platit dve hry
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jasne konzole sou sracky hodne moc .. natom se da parit tak naky hopsacky Sonic atd..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: presne tak, zas me to tak nezaujalo, abych to hral nejak vic, hlavne jsem si dementne vybral PS3 a spis jsem to chtel dat na PC a uz to neslo zmenit :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: omg to je na minus :) Uz sem koukal ze jako tenn vymer postavicek zaktere hrat tak zadne orgie se nekonaj a jejich modifikace vcelku bida :(
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: tyjo zas tak daleko jsem se nedostal, placal jsem se v uvodni lokaci :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: A jak totam je .. open world nebo oneway ? Jestliseto vyplati dotoho ten litr investovat..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: ja hral betu na ps3 a teda neco jako borderlands ale mmo :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam