• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Age of Wushu - Tangmen and Beggar Fight Gameplay - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=kHMRPyX9HiQ
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tyvl... Ja sem ted Tangmen.. btv a pvp jetu daleko TEZSI :)))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: Musel jsem na nejakou rodinou akci :) jinak co jedes za skolu? Teda zatim me to bavi dost je tam toho fakt hodne a hlavne PVP jenom ta prvni instance nejaka tezka
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mam ve hre nick Morana tak pak pisni
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak to naloguj dam ti jidlo
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: potreboval bych jidlo :DDD
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: Super, pisni ve hre Kreef
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Za dva dni budeme mit zalozenej CZ klan snad tak ti sem pisnu maj kuci i tsko..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    libi se mi to jak je to komplexni a ze se expi offline :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak jsem to rozehral taky na Black Tortosie, celkem dobry, akorat server ma strasny lagy :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Kdyby to chtelo zkusit vice lidi tak tu zalozim i klan asi..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cece .. je to KURVA ! slozity ... mam treba v batuzku divne penize a ani netusim kdesi co zane koupim tak se nak prokousavam craftem ale to chce klan aby jeden pro ostatni varil a ostatni craftili neco jineho bo nak muzu mit jen jeden zamestnani :( takze treba natezim rudu smeltnu ji na iron ingot ale zneho uz nic neudelam bo umim jen varit.. Libi se mi zete ta hr nenuti strasne nekde grindit :) tak este 8 levelu meditace a budu mit paradni cernej oblecek.. juinak sem na servru Black Tortosie nebo jakseto menuje .. je tez zajimavi ze muze mit clovek jen 1 postavicku :))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: taky jsem zkousel a prislo mi to docela slozity :] ale zas open svet kde si budes moc davat pres drzku, postavicka za tebe pracuje kdyz si off atd. jo libi se mi to taky
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno za petminut 22:00 sem se konecne dostal do strestestu kerej bezel od 17:00 fu dragon propeth.. Jestli volit mezi drakama a Age of Wusu tak volim Wusu :) Cim vic se tim prokousavam tim vic semi ta hra libi..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ja si asi poridim armu a day z, kouknu do lokaci co sem delal postavim si tam stan :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem se ve Wusu naucil farmarit lovit ryby a varit tak uz nechcipnu hlady :) tomu zacinam prichazet na chut za tri dni sem skoro ani nemusel bojovat jensi tu tak ziju :))))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jase tesim na stredu na 17:00 do 22:00 budu moct si zkrotit dracka :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak vyzkouset to muzes ne ? Ty moc casto to nebudes oparit tak ti to jidlo vydrzi.. :) Grafika je slusna jeto hratelne :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak to mam v mejlu hodit do spamu rikas :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno.. jeto desna demence hlavne s penezma tam..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam