• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Uz sem u toho sveho Tangmen mohl mit tak 8 z 9 ale samozrejme sem nevedel ocogo taksem zezacatku ty Qi body harvestil uplne do neceho jineho.. jako udelat tam ten lvl 72 nebo dokolika to jde je prace na vcelku dlouho :) + dat skill a bufy na lvl 5 a ten inert skill na 36 prace na dlouho .. ta silena japonka ma zdase i vice skol tak muze pouzivat vice zbrani a jeste ktomu uz i vysokej lvl toho pass skillu uplne z cizi skoly ? Este dotoho moc nevidim :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak pekne videjko co klikat v meridian.. ta japonka je dobrej silenec ale tak VIP no..
    wena | Age of Wushu ♥ | Simple Meridian System Guide - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=jzWviu_gJq4
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nejlepci je udelat pred takovim hernim vypadkem co nejvice Q v zakladne a aspon vtom prvnim meste pak si vzit Patrolu pockat az to klesne s 291 na 266 a odlog pak po delsim nalogovani kdy uz neni pritelka ma clovek hodne bodiku.. kdyz delas TP na 100% unavy denne ajeste muzes ten prostredek za 50l se da levelovat vcelku rychle .. potrebuje me mit partu 20+ lvl na nake chozeni tech lepcich dungeonu kde pada lepci matrial na item colection bag a abysme sehnali lepci recepty na zbrane a brneni bo to co umim usit ja ma max def 26 a tosi muze kazdej koupit v obyc obchode ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Pekne ty ja rano udelal lvl 20 :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak fakt musi clovek min hrat nebo mit VIP (premium) aby se mi nashromazdili cultivation bodiky na trenovani

jsem se nejak od patku rozjel a vse jsem utratil, tak jsem vcera nehral a venoval se pritelkyni a mam pres 100k :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zitra az lognes mi pisni v hre ti napisu TS pristup ja ve hre strasne nerad neco vysvetluju psanim :)
    QML
    QML --- ---
    jsem tam, akorat vubec netusim co delat :) jsem v tom zakladnim meste, jak se pise pm?:)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    njn tak black totrtosi no :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ale je to zvláštní ne? koukam že to nemá nějaké brutální nároky
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    aha tak už vim proč jsem to ještě nehrála....když hru spustím tak se mi restartuje pc
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ale blacvk turtle tam nevidim teda...jen black tortoise
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    koukam že to black wushu už mam stažené a nainstalované ale asi jsem na to úplně zapomněla :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    jo 20 budu mit tak v pulce tydne jestli to pujde :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Chce to vyssi lvl abysme klanove chodili aspon ty TW nstanci
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    age of wushu zatim bavi :DD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Age of Wushu hrajeme na servru Black Turtle a mame klan Cerni_Baroni .. sem tam pod nickem Morana
    QML
    QML --- ---
    coze to hrajete? stahnul jsem neverwinter a ze by me to teda nejak bavilo :/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    zebych to teda taky stahl .....
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No byl neska majtenenc tak sem se nudil a porozhlizel sem se ale myslim ze AoW je hra na dele nez mesic :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    uz hledas dalsi mmorpg? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam