• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tyjo tak nevim na jednu stranu me Tangman bavi tim ze je docela silna postava, na druhou stranu me moc nebavi ten zpusob boje :D, jsem premejslel ze bych zaplatil VIP a rozjel novou, abych to rychle doexpil
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Odzitřka ? :)
    The Royal Celebration - Age of Wushu - The Revolutionary Martial Arts MMO game from Snail - Play for Free Now!
    http://www.ageofwushu.com/static/the_royal_celebration_event/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ja mam 22 hadam zesem na TP dnes dvakrat narazil nastejnyho curaka .. 2x zdechnul a uz se neresnul :))) Udell picovinu ze zdrhnul dotech skal tam seme taky pokousel shodit :)) Jako me sere ze ten picus proste ani nema zaplej PK mod proste jen najednou zacne utocit na nekoho okom si mysli zeje afk :) Ale jako i pochybuju ze kdybyme sejmul tak by mel karmu a ikdyby mel proste nic semu zato nestane a guardi nanej budou jen imbecilne cumet..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    furt nevim jestli si zaplatit ten VIP, precejenom rychlejsi expeni me laka :]
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    me vcera nejakej rayal guard nasral na TP u vodopadu u tangenu, vyskocil a pouzil takovej ten pritahovaci hak a shodil me dolu

tak jsem si rikal ze mu to vratim a zkopnu ho, ale nez jsem tam dobehl po ressu tak zdrhnul
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: 17ka inner a skilly mam dulezity na 3ce nakoupil jsem obleceni od NPC
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Me tam hlavne sere ten nedokonalej PK system sicky behaj s karmou nic se nedeje .. nekdo tu na ulici vedle garda nekoho pekuje gard ma v pici.. lidi tu behaj se zapnutym PK modem ja nane utocit nemuzu bo si musim tes zapnout PK mod .. toje sracka ta hra v tomhle .. kamarada mi tu zabiji PK ja ho nemuzu branit bez toho abych nedostal karmu lol no..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    o uz mas za lvl me sejme kazda pica ..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: jo tak jsem to myslel :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    no Vertigo je sipkovej set ne dager :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: tak ten Vertigo dager set je silenej, nicim enemy o x lvlu vys, staci jen utikat a hazet :DD jeste kdyz mas ten buff co ti zvysi rychlost tak te nejak nedostihnou :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Real bladedancer :)
    Танец с шашкой (Dance with swords).avi - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=MOEBCEMLJLw
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    REFLEX: betatest. free asi nebude
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hej tam byla mala chybka u me zesem si zapomel vzit Q u prodejce zbrani tak mi neslo zacit storylajnu questy njn..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    a FF Reborn je free? ja vzdy FF serii miloval :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    SIRLOON: tak spusteny je to kratce, bugy asi jeste trochu budou, ale zatim jsem se nestkal, spis je to o tom jak se to bude libit tobe :]
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TAJEN: ty voe, tak ja si prectu 20 postu jak je to super, rikam si, ze to vecer stahnu a pak si prectu jeden tenhle post a uz se mi to zase stahovat nechce :) tak jak teda? to uz rovnou muzu hrat FF Reborn :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Uz to mam , debilni prodejce zbrani ale uz jedu story parada ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    fu... kurva proc mam stale nahozenej nasobe ten spomalovaci buff a vubec mi nejde spustit story quest domrdky uz bugarna zasrana..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Me zas vcera nasrali na team practice, cultivation bodiku hafo ale 4x skupina 10 dementu co neumeli byt u hry a namackat takze 100 fatigue a jen jeden level up :D

Hlavne husta scena, nejaky 2 high level Emei nabehli k vodopadu a dobra mela :D asi 20 mrtvejch nasich, ale zahnali sme je :D, jsem zvedavej tangmena v pvp no... 1on1 asi dobrej

takze dnes snad 17-18 a zitra 20

TAJEN: mas odkaz na to jaky skillovat prvni skilly u Tangmena, ja vcera nasel nejaky dobry newcomer guides, tak az pridu z prace poslu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam