• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak mi prisla pozvana na Final fantasy online, tak to dnes zkusim
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: Nebyl sem v kne sem rad zesem zato neutracel :) Lol ten pet je divnej :) A nejlepci natom ze po patchi vsem zmizlo VIP takze dalsi 1h restart :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: jenom takovy co budou za tebou behat? :]] uz si byl v kine?

ja ted hraju ob tyden star trek a bavi po filmu :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: Jo ten novej ST nevim myslim ze to jednicku neprekonalo.. Jinak neska maintec v AOW a zdase ze tam asi pidaji pety :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Arcane Saga Online -MMORPG
    http://as.netmarble.com/intro

Tohle sem kdysi zkousel , stema mrnouskma byla prca :) bo treba tam hrac harvestit suroviny nemuze ty zanej trhaji ty prckove :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: To bych rad videl taky ... jinak AoW me se tu zacina moc libit ten craft system.. a jetu nanem videt ze bez fungujiciho klanu aspon o 20ti lidech muze jit clovek leda do prdele :(
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: novej Star trek film :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jakej film ?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak jsem moc prijemne prekvapenej, akorat se mi ztratil login a email na moji deluxe edici :D

dnes jdu jeste na novy film tak jsem to vcera poparil :]
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    hmm jsem si Star trek online vlastne koupil x let zpet :D tak to asi oprasim
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TRAGED: Neeeee :) zase tak velkej fanda ST nejsdem ted se pekluju u Age of Wushu :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: Zkus znovu, od launche se toho VELMI MNOHO zmenilo.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    CRAZYPOPE: Jo to jako fanda ST hrala kdysik.. mel sem to nainstalovane i ja ale nak me odradila ta grafika :(

Jinak teda nakoukl sem dote oepen Dragon propet a ne .. to se neda sem se namlsal AoW a ten Dp je desna omalovanka :( a myslim ze to nevyvazi ani zkrocenej drak a myslim zesitam lidi snad muzou stavet i vlastni domecky ..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CRAZYPOPE: hral sem to chvili a je to imho dost nudny :(
    CRAZYPOPE
    CRAZYPOPE --- ---
    http://sto.perfectworld.com/

docela solidni mmorpg, funguje asi 2 roky, nedavno pridali novy datadisk s romulany, docela dobra zabava
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak daleko sem se nedostal.. vybral sem si postavicku a uz neslo na nic kliknot :))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    teda hned na zacatku me odradil vzhled ohne, grafika a celkove performance znacne sux
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    instaluju ;]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Dragon’s Prophet – Open Beta awaits you

Be among the first to explore Auratia!
    Line

The Adventure begins…
    Today, Thursday, 30 May 2013 at 2pm CEST, your wait will be over. The Open Beta Servers are opening their gates for everyone.

In order for you to be on the spot for launch, you should download the game now.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam