• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo mas asi 5 prob jako f2p luzr. ale co stejne si jen andaval tak to smaz a cekej na LOL donate AA :D hele hry budto paltis a nebo mas donate a unbalnced svet. je opravdu malo her s dobrym f2p systemem a ten u SW mi prisel dobrej
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Purchuqased add med probe ? fuc celej swotr nasrat..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    QML: Taaak to netusim me to behalo nak normalne ..
    QML
    QML --- ---
    TAJEN: no zatim mi to nejde rozject, stahlo se to, updatovalo se to, a ted to pise ze to jeste neco kontroluje a jak to dobehne tak by melo nabehnout PLAY no a to je porad zasedle :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    QML: Oou Tera prome byla dost zklamani.. ale taky sem hral.. na nyxu je tu i Tera auditko tak vyhledej je a tam muzes poptat kdyby neco neslo.. Sestra vydrzela parit Teru i do hajlvl.. me prisli ty postavicky tak nak stejne :( ale Ejlinky byli vesele .. :)
    QML
    QML --- ---
    tad taham teru, tak jsem zvedavej :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    QML: A ten The secret world si zkousel ? Ja sem moc neveril te grafice ale pak ve hre .. uzasna atmosfera a vcelku i zajimave questy :) Jinak ted ja hraju zase starwars uvidim jak dlouho :)
    QML
    QML --- ---
    spis jsem myslel neco noveho. zkousel jsem to tady projet, instaloval jsem kde co, hral taky :) jenze asi chci nemozne a porad srovnavam lineage vs neco, co asi ani k sobe srovnat nejde. kazdopadne diky za reakce a pokud by vas jeste cokoliv napadlo, hodte mi prosim treba do posty link. diky :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    QML: ja nejsem cistokrevny MMO hrac - ale pred par lety me chytlo airrivals.net. ale uz je na tom znat, ze to bezi 7 let - takze populace sla dolu. Ted na zimu se chystam poradne rozehrat Mechwarrior onlilne (http://mwomercs.com) a v praci pri praci ted zkousim Panzer Generala Online Betu (panzergeneral.com)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    QML: jestli chces neco "novyho" tak si zkus TSW
    QML
    QML --- ---
    no ja myslel neco "novyho" jelikoz jsme zkusil fakt mraky mmo vcetne wow (naprosta silenost).
    Vy neco hrajete a nebo jen prolizate hry a zkousite?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak tahle hra je/byla ciste o pvp -> dungy -> pve
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jasem se tam nikdy jako daleko nedostal a zrovna PVP prome v mmo nehraje prim..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: myslim ze este furt existuje a do pvp to byl dost dobra hra
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jj nak to vymyslim.. boha ten powertech me nebavi...

QML: J Wulin muzu doporucit .. kdyz najdes este nakej veci klan aspon 6+ aktyvnich tak i pohoda sice me tam neskutecne sral jejich imbecilni karma system ale jinak pohoda... Newervinter sem taky hral ale to je jen takovi oneway :(

MALY_BOBIK: Aika jeste existuje ? :))

Ty Trioni me stvou no nez sejim podari zpustit AA tak budu blbnout ve swotru no :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    QML: na PVP asi Aika ale toho grindu tam moc neni
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    QML: pripadne skus neverwinter online
    INF1466
    INF1466 --- ---
    QML: ted dost lidi hraje age of wulin, a jinak lajna na ofiku jede taky porad.. a oboje je f2p
    QML
    QML --- ---
    prosim o typ na obdobu lineage2? hledam, zkousim, ale porad nic co by bylo podobne. zkousel jsem aion, ale to me nenadchlo. pripadne neco, co hrajete vy a mohl bych se pridat. diky :o)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: klidne prava na invite maj vsichni, pak se to jen deli an zrno od plev
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam