• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    OSCURO: No ja to taky patchoval prez noc tak sem ktomu rano sedl restartl klienta a zaclo to tahat sem myslel ze mi jebne toje hrozna banda dementu takovouhle posranou betu sem snad este uzadne hry nezazil.. nechapu proc to musi pokazde takat takovi faily zvlast dyz to preznoc opatchuju a ono si to zacne stejne tahat celou hru odznova toje hovadina .. ale obcas sleduju na mmorpg.com jak eso hrajou je divne zeho hrajou ale furt nak jejim jedno jestlije beta vikend nebo ne ..
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TAJEN: Napodobne, stahuju to asi uz potreti. Co jsem to rano dotahl a chvilku hral, restartoval jsem a zacalo to stahovat znova. :-D Myslel jsem ze me omejou.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem chtel dat zase sanci Esu lol zaclo to stahovat zase nakou 22gb sracku.. ten soubor s hrou uz ma ted 54 gb ad dou dopici..i s celime elderscrolem..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ale filmecky maj ty sikmovocka pekny ..

Asura Online (Free MMORPG): Intro + Character Creation + Gameplay (China)
    http://www.youtube.com/watch?v=SHTu0KklmFU
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Naky klice na vikend betu ESO

JDKMXDMTDK3P967DAF4D

CL5TLHJL7DMPKPY4GK6X
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    paříte někdo prime world?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MALY_BOBIK: krome toho jeste budou furt mit i mikrotransakce, a podezrely obslapovani kolem toho, za co presne budou, taky nebudi moc duveru...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jiank jak se tu reklo.

pokud by byla hra placena jako GW2 tak ybch si to i koupil a nejspis bych tomu i sanci dal. kdyz ale chteji jeste 300 mesicne ta to opravdu ne. Hra samotna me skoro vubec nebavila a chvilema jsem se musel i nutit abych to hral jeste dalsich 10 minut
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OSCURO: parchante :) wildstar me zajimal vic jak teso
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TAJEN: ja uz odinstaloval. jestli s tim nic neudelaji, coz asi nestihaji, tak to dopadne jako prvni launch FF XIV
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No du zkusit este to ESO ale neskutecne me vytaci ten dlouhej login do hry to stihnu este obed cigaro a craft kafe nezse vzdy do hry dostanu :(
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TESO - ozkouseno, hezke textury, blbe mechaniky a hlavne me to vubec nevtahlo. Nemel jsem nejak zajem videt co je dal, sterilni pocit.

Wildstar - jsem mesic a pul v bete a ta hra je strhujici, humor a nadsazka. Zajimave mechaniky a zabavne questy. Nyni otevreli cap z 36 na 50 a oteviraji endgame mechaniky, takze jsem hodne zvedavy (podrobnosti ve Wildstar auditku)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ja totestuju uz od patku ale vydrzim utoho vzdy jen chvilku .. ta hra nenma potencial abych zani platil.. :( ma to v sobe este stale spoustu chyb :( ten tera bojovej system je tam.. divnej .. atd :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MALY_BOBIK: zkousim ten tes a prijde mi to slaby. hlavne stress test ukazal, ze na ten stres nebyly pripraveny ani servery ani hraci :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak TESO pujde na mesicni pausal. v dnesni dobe to je podle me prezitek tak si asi pockam az jim to dojde a prejdou na f2p
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OSCURO: u me nic ale taky bych bral :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Wildstar - neziskal nekdo invite do bety (a nechtel by me pozvat?) :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    FOLCWINE: aha tak to byly remaky na GBA :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam