• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Mno uzto hraju v alfe :) a dase rict zejeto i jine nez u rusaku :) treba tu mme daily coz v .ru neni :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: o tom nic nevím. asi ukecam kámoše na test funkčnosti a pak popřemýšlim. zatím to je asi top co jde v MMO potkat
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: o tom nic nevím. asi ukecam kámoše na test funkčnosti a pak popřemýšlim. zatím to je asi top co jde v MMO potkat
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No ja furt premejslim jestli jit do te alfy Archeage .. bo cosem zistil kdoto masti uz v alfe ma pak na ostro +6 k all statum.. coz je dost svinstvo oproti ostatnim hracum..
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Wildstar headstart - trosku to na zacatku skripalo, ale uz to jede pekne. Jen me stve ze jsem pracovne pryc a cely headstart nemuzu poradne hrat. :-/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: To prave nevim. Ale v Minecraftu si funkcni vrtulnik s funkcnima raketama nevyrobis.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TRAGED: Takze takovej lepci minecraft ?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: Je to alpha a je to z Voxelu! Stavit se da UPLNE COKOLIV!
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TRAGED: Ne a jak koukam na ty obrazky ze ZX Spectrum ani to zkouset nebudu :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Zkousel jste uz nekdo toto?

Planet Explorers | Planet Explorers
    http://planetexplorers.pathea.net/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: kamosi dělají L2 server tak spamuju, víš jak. Ambice jsou tak snad se to rozjede.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Hejty comito posilas ? Ja myslel ze free L2 shardy sou uz mrtvi .. co jeto za silence ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: No je to 135 Ecek a to je kurva dost penez :( v US to je jen 150 $ coz je nanase asik o 800 levnejsi .. ale i tak jako jeto stale mrte penez nato zeto pak bude zapar mesicu f2p ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    140 € je trochu dost ne?
    jinak já asi počkám v SWTOR na wildstar. ta beta mě chytla ale SWTOR si pak ještě poklikam furt je to SW
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    A Trioni me spamujou mailikama https://www.archeagegame.com/en/shop/ ale nejsem si jistej jestli ted na jare toma smysl ted kupovat.. nebude cas to hrat :((((
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jasem kdysi u Ragnaroku stravil spoustu mesicu.. ale dvojku sem teda este nezkousel..

RAEVA: Final Fantasy XIV ale to neni F2P :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHOBOT: ted jsem to nasel kdyz jsem po letech hledal build na asasina pac je raganarok an telefonu :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MALY_BOBIK: "fajn?"
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: ragnarok 2 ?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hureeeeey mám nové pc! na neštěstí se blíýí zkouškové období ale i tak...nějaká gfajn mmorpg free hra co byste doporučili? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam