• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jasem presel o patchi na omegaservr cotam pridali takze uz mam baracek v PVE zone a pohoda sem expil asi jen do lvl 28 uz mam 50 a jen craftovanim :))))))))) takze ted pestuju atd atd :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: bohuzel nemam konzoli a na pc to asi nebude :(

BT puc mi ACC na AA at si taky zanadavam :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: 1500 lidi 40 cen, shieet
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Na mmorpg.com sou klice na Destiny ...
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    já se chystám na tenhle masterpiece - http://store.steampowered.com/app/253510 plus ještě chci checknout Shadowrun Online a Jagged Alliance - holt tahové souboje jsou moje ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: To nemuzu posoudit bo jak to vydim tak asi dalsi patch ji zase celou predela :))))) Jinak cosem na foru ZL cetl snad prekopli i PvP ze uz pvp neni o IK a smrti dvouma ranama .. :)))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: takže klasické problémy beta testera a hra jako taková je v pohodě
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: To ze tu alfu rozjeli jen na jednom servru.. ted este otevreli omegu s patchem 1.2 tak sem zacal odznova abych si mohl postavit domek.. davam tomu este max tyden a zase bude i omega plna :))) Jinak tim patchem hodne HODNE stizili craft.. coz zase neni naskodu ale zase kdosi predtim veci nacraftil je ted vcelku vysmatej..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: na arche age
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Na cem zase ? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak se nedělej a řekni co je na tom špatného
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MR_DAN: J tohle videjko uzsem videl.. grafika vcelku hezka i slusne efekty takovi vylepceny age of wushu.. mozna i zabavnejsi nez ta debilni archeage..
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    nove v open beta: https://www.arcgames.com/en/splash/swordsman
    bude to asi velka ptakovina, co? :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak jako přemýšlel jsem že bych to pořídil ale nevím zda to utáhne komp a wildstar mě zatím baví dost.

Do PVP je to taky dobry sice chodím jen arény ale už to chce warplot.

Celkově jsem spokojený
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MALY_BOBIK: Jansej WoW killer :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ale povídej copak?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Prodam Archeage acc ... veci zasranou picovinu sem za svou mmorpg existenci este nehral..
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    TAJEN: ty brdo zatim je to dobra beta, ze ja ten mezernik vubec mackal, naprosto nevychytanej kolizni system
    vzhledove solidni kopie spis her od Perfect World Entertainment, konkretne PWI
    DWAY
    DWAY --- ---
    TAJEN: ja nerikam, ze ma tankovat. Ale bojovy system, kde nejlepsi taktika je behat dokola jak sulin, to me proste neoslovi.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    DWAY: Nak sem nestihl kouknout na bojovej styl jinejch classu ale ten rangedclass by dosebe nemel asi nechat mlatit jako do tanka takze mu asi zbejva behat ni ? Nebo jestli na vyssim lvl bude davat takov criticaly na instantkill ? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TAJEN: to vypada jak pvp ve wowku. Behat dokola s kazdou potvorou jak sulin, nevypada jako neco co bych si uzil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam