• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno sem koukal zetam neni jen solo... BoI Battle of Immortals nebo jakseto menovalo..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: bol? Jinak pěkná Diablovka na pohodu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: No byme zajimalo jestli toje jen klon diabla newbo to bude treba jako BoI :-) du to zkoumat ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo to vypadá hodně dobře
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: V obou hrach zalezi jen na urcitejch detailech co tu hru kurvi jinak sou dobre :-) Co rikas na ten filmecek ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: AA, swtor ale u něj si asi řekl jen že dobrý
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Co rikate na tohle ?

Lost Ark Online Gameplay Debut Trailer Hack & Slash MMORPG
    http://www.youtube.com/watch?v=LL5zGvsmSM0&feature=youtu.be
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ale hovno.. tos vynechal hry cose mi libi dodnes..a nejak si nevzpominam na hru u kere sem rikal bozi bozi --- Větší píčovinu jsem nehrál ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    77WHITE: u něj to je klasika

1. boží boží boží
    2. Jde to
    3. Blbost
    4. Větší píčovinu jsem nehrál
    5. Seru na to!

Takhle to bude i u téhle hry, jako vlastně u všech co hrál
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    77WHITE: Aspon je to dobrodruznejsi :-))
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    sakra ty tvoje reporty sou parádně chaotický:D Něco jako kdyby jsi byl na Teamspeaku a měl možnost odpovídat jen prostřednictvím fóra :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Naprd je ze vim akorad o dvou lidech co to hraji.. ta dementni nemka co mi radila spatny obchod ta si me bezduvodne zablokovala a ten klucina mi ted psal ze se taky nedostane na web Icarus tak snad to spustej sem rano dostal darky a nakej buff hm.. tak v darkach byli bostovaci lahvicky takze ty uz asi vyexpirovali pice :-( jako ty z daily darecku.. buff uztaky asik nebude ale coz.. hlavne , kdyby to pustili ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Kurva tak po 6 rano sem se konecne logl .. tak sem zajasal a odesel do prace.. dpci.. prijdu .. nakacedulka s rejzi klik.. offline hmm restart a ja nenahodim ani klienta .. :-( a to to rano stahovalo tak maximalne 50 mb ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: asi jo hele Korea bude takových her plná a pokud to je for Korea tak toho asi úplně moc nenajdeš
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak zatim nic :-( Sem zvedavej jestli timle patchem povolej i archery :-) At hledam jak hledam proste na netu na Fb vubec zadny info to je to tak neznama hra ? :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak semi predevcirem podarilo dat druhej dung na elite .. uf krome toho trese co pada i na hard mi padla jeste naka ampulka kera je samozrejme nevim naco :-)) Nejlepci je ze pridu neska z prace honem bezim treti dung normal kuli goldum a hned bezim do prvniho na elite sem se nato tesil celej den bo me napadlo ze ta kravinka cosem si vcera vycraftil se bude urcite hodit.. jo ! podarilo se mi " ochocit " lavoveho pantera :-) a nez sem si ho stihl vyfotit napsalo to 3 2 1 .. end omg offline .. a velkej patch The Evil Desert .. no super :-) snad to nebude miliarda gb vtej rejzi je poznat akorat ze to bude vypnute do zitra hmm netusim ale do kolika no uvidime.. skoda ze do konce tydne budu tak max 30 se na tu desertu ani nekouknu :-)) tak treba daji nake pekne darky bo o vikendu rozdavali enchant svitky tak uz mam dagery na +5 a +4 :-) takze na 30 lvl kupovat nebudu az ty na 35 :-) a uz mam i dve pekne na 38 za silvery z daily Q kurnik no ty sem neska ani nestihl udelat :-( Jinak uz sem si nakoupil set brneni na 30 lvl akorat mi chybi botky ty sou dost nesehnatelne :-( na vyssi lvl v pohode a i levne ale na 30 nic ..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ochočení
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinac mam dva itemy na tamovani na medveda a tusim ze ten druhej je drak.. otazkou je kde se ty mobky ukrejvaj :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MR_DAN: Vid ? :-))) Jasem vto taky doufal po testovano BnS v tej číně to bylo taky maso :-) ale tam hralo vic zapadaku a na netu bylo vic informaci.. ted honim translator a vse prekladam do caje a ten caj gugluju vcelku zdlouhave :-))) Jo taky sem dostal new skill jupi proc ho nevyzkouset hned v tom elite dungu .. parada kerej korejskej debil vymyslel dat tankovaci skill na assassina lol sem pouzitim skillu naagroval vse v okoli bylo veseli bo to naagrovalo i mobky co si nejblizzi miniboss sumoni :-))) Jinak se ma financni situace malinko zlepcuje uz mam 28 goldu tak asik potestuju jak dostat ty itemy do slotu v equipu :-)) Jinak sem na FB nasel nakou nemku coto gamesi a uz ma lvl 36 takze po komunikaci , kdysem chtel poradit s jednim questem si mne radeji zablokovala tak sem sito stejne doresil sam aspon ze me malinko spravne navedla ikdyz okousek vedle :-))
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    TAJEN: a clovek by rekl ze na 27 lvlu uz budes dokonale ovladat ten rozsypanej caj :-) nechapu te, mas muj obdiv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam