úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
MMORPG turisté
Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
rozbalit záhlaví
TAJEN
---
---
8:14:16 27.1.2015
2 odpovědi
MALY_BOBIK
: Mno.. zbrane a armor po lvl 20 myslim tam uz pak sli delat jen z veci kere si ziskal natom pvp ostrove z questu.. nebo uz to zmenili ?
MALY_BOBIK
---
---
15:37:37 26.1.2015
1 odpověď
TAJEN
: to si asi hral neco jineho :) craftem se da porda v klidu uzivit a naexpit, to pvp jsem tam zase tak moc nepotkal a ze bych ho jako fakt musel delat to vskutku ne
TAJEN
---
---
10:59:08 26.1.2015
1 odpověď
MR_DAN
: Jop tak toho sem si uz taky vsiml..ted si presne nevzpomenu u ktere hry ale kdyz ji chteli dat na zapad tak se museli chary predelavat aby byli vice vyvazene aby naky se nevyvysoval v pvp nad jine .. Nicmene hral sem AA jeste v alfa testu a byla to pro pve pohoda nez tam dali ten patch kerym vlastne i craftum zrusil lehci zivot a vpodstate znich udelali pvp postavy tim ze zrusili ty mise na oslikovi co se jezdili a vse vlastne presunuli do pvp zony hlavne naten ostrov ..
AXTHEB
---
---
10:58:00 26.1.2015
TAJEN
: Tak vyjimky existujou, samozrejme.
MR_DAN
---
---
10:50:13 26.1.2015
1 odpověď
TAJEN
: taky nevim, ale tvurci na forech apod pisou hlavne o tom, ze rakosnici maj uplne jinou predstavu o vyvazenosti postav, jsou vic PvP orientovany, proste jiny chute, ze se ta hra musi pro "zapad" hodne upravovat
TAJEN
---
---
10:43:20 26.1.2015
1 odpověď
AXTHEB
: Takze treba i Lineage II byla prodelecna ? Nebo Aion ?
AXTHEB
---
---
10:36:22 26.1.2015
1 odpověď
TAJEN
: Protoze kdyz prelozis korejsou hru do anglictiny tak ji v EU neuzivis, pac evropany nebude bavit.
TAJEN
---
---
10:31:57 26.1.2015
2 odpovědi
MR_DAN
: jj v rusku uz BnS maji urcite bezelo to tam este pred spustenim EU Arche Age uz si vzpominam ze kamarad s kerym sem v rusku AA hral rikal ze na eu aa nejde ale v rusku bude hrat bns me se do azbuky nechce zajedno sem bns uz hral a zadruhe je to stejna sracka jak korejstina :-) Jen nechau proc vsechny tyhle lepci hry z KR pridou do US a EU vzdy az po tolika letech :-(
MR_DAN
---
---
10:26:47 26.1.2015
1 odpověď
TAJEN
: joo uz vim proc jsem to smazal, pac link v mailu vedl na nejakou azbuku :D
TAJEN
---
---
10:20:24 26.1.2015
1 odpověď
MR_DAN
:
MALY_BOBIK
:
Mno BnS sem naposledy testoval v Cine a bylo to open ale nak pochybuju ze by uz byly EU servry nekde tedy .. sou RU urcite ..
Jo ten Black Desert sem proste nerozchodil... :-( mimoto uz mam zdase i block acc ..
MR_DAN
---
---
10:11:47 26.1.2015
1 odpověď
MALY_BOBIK
: jsem presvedcenej, ze zadnej closed beta pristup to nebyl, takze se to nejspis hrat porad jeste neda
MALY_BOBIK
---
---
10:10:16 26.1.2015
2 odpovědi
MR_DAN
: ještě jsem to nezkoušel ale taky mám něco na mejlu
MR_DAN
---
---
10:03:30 26.1.2015
1 odpověď
MALY_BOBIK
: hm, ted mi dochazi ze mi od nich nekdy vcera prisel mail a ze jsem ho bez premysleni smazal ze sveta... uz se to da hrat?
MALY_BOBIK
---
---
8:24:45 26.1.2015
1 odpověď
A blade and soul už někdo zkoušel?
TAJEN
---
---
9:51:01 25.1.2015
Tak.. podarilo se mi sehnat torrent od kamarada cosem snim driv testoval BnS v cine tak si snad uz vecer ten BD zahraju..
TAJEN
---
---
19:37:08 24.1.2015
MALY_BOBIK
: Definuj ukaz :-)
MALY_BOBIK
---
---
18:06:00 24.1.2015
1 odpověď
TAJEN
: si najdi jinej konicek nez tu rejzi furt :) treba ja jsem se pustil do 3d modelu super star destroyeru :)
TAJEN
---
---
17:01:07 24.1.2015
1 odpověď
MALY_BOBIK
: Mno nasel sem dobrej navod na instalaci uz to tu sracku i patchovalo zbyvali necele dve hodiny a spadlo to nakej erorr jenze je to napsane v rejzi takze vim hovno.. Tosem nasel i nake cechy co to hraji a kdyz sem je zadal o pomoc a radu tak me leda poslali do prdele ze takove informace neposkytujou .. do pici uz kam ten skurvenej svet speje kdyz uz ani cesi nedrzi prisobe ? Sem tu chtel dat celi navod kde sehnat acc a jak to nejjednoduseji stahnout a nainstalovat ale zdase ze proste nic nefunguje.. jeste to zkousim opravovat takze zase " hodiny a hodiny a hodiny " buhvi jak dlouho.. skoda ze to maji tak dokokotene ze kdyz mate patch 76% a bum tak si ten sracovskej klient nic nepamatuje a vesele zacina tahat odznova .. kdyz sem tahal samotnou hru tak proste vedel kde skoncil a slo to v pohode prerusovat.. Jo ktomu vypinani VPN .. a zese pak zvetsi rychlost no nevim fungovalo to asi jen cca do 4 souboru pak nato sralo jestlije to conectle nebo ne a vesele si to tahalo dal zavratnou rychlost 140kb/s..Ted sem spustil tu opravu a taha to dalsich 15 GB ? wtf zacinam byt presveceny ze Black desert je jen naka sracko hra o stahovani a vy mate za ukol jen cumet na klienta jak odnekud taha slimacim tempem nesmysli...
MALY_BOBIK
---
---
15:36:50 24.1.2015
1 odpověď
TAJEN
: to potesi :)
TAJEN
---
---
11:11:08 23.1.2015
1 odpověď
OMG az po peti zofalich dnech a noci si vyguglim tohle :-)))))))))))))
6.)Disconnect from Korean VPN so that you can use your whole download speed when downloading.
Currently downloading the game at around 2 MB/s (my full d/l speed), which is much better than the 50kiB/s from the torrent. Although, I suppose that over time the torrent might become faster depending on the seeders up speed... but right now it's pretty bad.
This works because there isn't a script to check for international users after the initial download starts.
TAJEN
---
---
10:43:40 23.1.2015
No tak se snazim uz patej den to stahnout a nainstalovat.. zlatej Icarus ..
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam