• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TRAGED: Jo ted by meli otvirat ruske servry a bliz byto melo byt snad koncem letosniho roku..
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: A uz je to aspon v Indii, nebo dokonce dal na Zapad? ;-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nova mapa a new class :-)
    Black Desert Online New Valencia Map + Ninja Class Trailer #2
    https://www.youtube.com/watch?v=-ez24a0ZAVw
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak to vypada na moc dobre udelanou mmo :-) vrhnout po ogrovi goblina lol :-D
    Dragon's Dogma gameplay - Assassin vs Cyclops
    https://www.youtube.com/watch?v=LN5vQI-vsXQ
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: až to bude US/EU tak dej vědět ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Mno je ktomu jeden hracskej EN patch vcelku docela dost toho uz prelozili..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: aha takže místo rejže tam bude jiný zrní. Dej vědět až to bude anglicky. ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: rejze .. ale snad ted ma bejt ten RU.. a US/EU bude nekdy v zime prej snad ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: je to furt jen pro rejzi nebo uz i na US EU ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz taham.. updat viiikend bude super !!!!!!!!!!!!!

Black Desert Online Official Wizard and Witch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=fhA4i0hGyF0
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Včera začala druhá fáze Closed Betatestu SkyForge. :) Uvidíme, jaké budou dojmy tentokrát. Bohužel asi nebudu mít tolik času na hraní, ale i tak si zkusím projít nový content.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Angel Stone Official Cinematic Trailer (엔젤스톤 공식 시네마틱 트레일러)
    https://www.youtube.com/watch?v=NYOLqIqgvnY
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    INF1466: Power Facility jsem včera odehrál dvakrát :) Poprvé, když mě tam zavedla questová linie, a podruhé jen tak ze sportu. Každá lokace a každý quest se dá opakovat - má pět obtížností hodnocené hvězdičkami (nula až čtyři). Při prvním runu získáš první hvězdičku, a další run je o něco těžší (silnější protivníci, víc abilit, atd). Úměrně s tím, mám pocit, narůstají i odměny (ale to bych si musel nechat potvrdit od developerů).

Hráči mají každopádně motivaci chodit i na jiné mise než jen na jejich questové, protože (a to je složitější):

Rozvoj abilit se děje v Ascension Atlasu, což je taková ta pavučina bonusů, talentů, a abilit. Každý bonus, talent, či abilita tvoří v té pavučině jakýsi "uzel". Jsou tři typy uzlů, podle toho jakou měnu vyžadují: Sparks of Destruction, Creation, nebo Balance. Tyhle Sparky se získávají jako odměna za splnění misí, případně jako loot z bossů uvnitř misí. Za extra achievmenty získáte prostě větší počet Sparků. Každá mise poskytuje jiný typ Sparků, takže například pokud nebudete schopní zaplatit další Destruction uzel v Atlasu, je vám k ničemu, že máte stovky ostatních Sparků.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MALY_BOBIK:
    Skyforge Livestream #1: Sweeping the Power Facility with the Gunner!
    https://www.youtube.com/watch?v=lMmSUr89-Zo&list=PLToS7A2wRmIrN6yn4vUzokh4UrvMCQvxx
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    MALY_BOBIK: Bohužel.. Jako všichni v betě jsem vázaný NDA. :) Podívám se jestli získám vyjímku, ale moc bych si od toho nesliboval :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SYLVAEN: fotky davej neasi ! :)
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Jsem v Closed Betě na Skyforge. :) Zatím musím nahlásit naprosté nadšení. Oproti původnímu očekávání je i renderer výborně vyladěný, takže se dá plynule fungovat s plnými detaily. Rozdělení světa na zóny zatím vůbec nevadí, doba nahrávání je krátká, a zóny jsou rozdělené velmi rozumně. Mírně nešikovné je trvalé navázání kamery na kurzor, takže pokud chcete zjistit detailní popis skillů v hotbaru, musíte otevřít okno s přehledem skillů. Na druhou stranu díky tomu je boj dynamičtější, a míření útoků je (oproti např. WildStaru) naprosto přirozenou záležitostí.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ja se zamiloval do Black Desert... libi se mi to omoc vic nez AA.. ten craft je tady uplne paradne delanej :-))) Ikdyz je to plne nevysvetlitelnych hlouposti.. treba to ze kdyz si offlajn tak ti rostlinky na zahradce nerostou :-))) Stve me ale ze plno questu v korejstine je prome nesplnitelnejch bo proste nevim co pomne npc chce .. nektere Q sou tak hloupe delane ze i kdyz mas npc donest treba 2 nake itemy a mas je i v batuzku stejne se ti to v questech nezobrazuje zeje mas a stejne ti to ukazuje 0/2 :-))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MR_DAN: já teď Diablo, pak jsem se rozhodl kouknout zase Wild Star, swtor už pomalu přestává bavit.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    TAJEN: o tom uz dost pochybuju :)
    mam krizi, nevim co mam ted hrat, vubec nic me nebavi
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MR_DAN: Mno me se az moc libi to BD tak ja ne :-( ale chodi sem par lidi tak nekdo se mozna ozve :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam