• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VESNACH: po beta testu s tebou souhlasim, nudnejsi hru jsem fakt jeste nevidel ale sanci tomu jeste dam
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    e, dik. Zjistil sem, ze stourat se dratem za nehtem je taky docela zabavny.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: prisel mi do mejlu, stahnu a omrknu to zda to je lepsi nez to bylo v bete
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Na mmorpg.com sou keye na free weekend ESO kdo by chtel..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOKURKA: tak vetsina sou arogantni kokoti a pulka z nich botuje...
    WOKURKA
    WOKURKA --- ---
    MALY_BOBIK: tjn, třeba komunitu na DOTA2 rusaci uplně dopojebali.... Když hledáš hru na west-europe s jazykem ENG tak máš ve hře půlku lidi co píšou azbukou....
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: rusaci sou ta nejvetsi zasrana svoloc co se ve svete MMORPG her pohybuje a tady ten kokot ma jeste tu drzot tvrdit ze je smutne ze neumis Rusky? #$%#$^$#&*$^%$@^@!!!!!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: bych mu dal facku kokotoj
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    poslední dobou hodně hraji Prime World, líbí se mi, že je tam mraky rusů a když mi nadávají tak o tom ani nevím :D hraji pak lépe, v lolku mě hodně lidi znervózňovali právě tím, že jsem jim rozuměla :) dnes mi ale jeden rus napsal v angličtině, prý odkud jsem a když jsem mu odpověděla tak se opravdu divil že neumím rusky a že je to velice smutné :D tak nevím zda se smát nebo plakat :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak na tuhle mapu jsem zvedavej :-)

ARK Valhalla contest entry video
    https://www.youtube.com/watch?v=UB8s2vORIiQ
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ouuuu Jeeeeeee

Vydavatelství Paradox Interactive roste. Koupilo Vampire: The Masquerade - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...vampire-the-masquerade-pw2-/Novinky.aspx?c=A151030_142106_bw-novinky_anb
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MR_DAN: Jestli mas facebuug Tak nas tam skus najit Black Desert CZ/SK tam je vse i komunita v tom skurvenem rusku.. sem rad zesem zustal v korei a tem rusakum nedal ani korunu :-)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    tak dneska zacina Black Desert OBT pro ne-foundery v rusku, tak jsem zvedavej, rozhodne vyzkousim ... hrajete tam nekdo? nejaky tipy na english patch? (stahnul jsem vcera nejakej z redditu, aplikovnej byl uspesne, ale launcher zustal v azbuce a do hry jsem se jeste nedostal, tak nevim jestli zafungoval)
    nekoho do friends listu? :-))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELOA | Triple-Action Hack'n'Slash MMORPG | Initial Beta Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=7_divEDfglQ&feature=youtu.be
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VESNACH: RU je megashit stou hrou si tam delaji co chteji .. zhruba to kurvi jako AA sem rad zesem v korei a ne v rusku..
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    TAJEN: chtel sem napsat v en na rus serverech... jestli je tomu alespon trochu ruzumet? Zkousel jsi to?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VESNACH: Lepsi mmo sem za tech 15 let hrani este nevidel..teda nezapocitavam Ultimu online ale i v Desertu jde delat daleko vice veci nez v UO meli by mozna i pouvazovat o uzavrenych dungeonech jako treba v Icarus online snizila by se zatizenost frekventovanych lokaci aspon .. Jen doufam ze nez to dojde do EU ze to nedokurvi jako Arche Age..
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    TAJEN: je to v aj hratelne?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FOLCWINE: stale SWTO:) ted buda ubdate tak sem an to zvedavej
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    FOLCWINE: Ja sem ted uz od vanoc stale v korei na Black Desertu ted sice otevreli servry v rusku.. ALE stim at se dou vycpat.. rusaci sou este veci kreteni nez korejci..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam