• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VESNACH: Na poprvé jsem k tomu přistupoval skepticky a jako k akční hře, takže mě štvalo jak moc vydrží MOBy jen o 2-3 lvl výš. Ale pak se to zlomilo a přistihl jsem se jak hledám každý ztracený telefon, abych zjistil co se vlastně dělo a nemůžu se už dočkat 8.3. :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    lidi kolem, co hrali betu rikali, ze je to prej uplne nepresvedcilo, tak s tim Division zatim vaham... ale osobne sem to mel taky docela v planu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ted to bylo nak na humble buble ale rikal sem si ze na to seru davat tam 25e nebo kolik zato chteli
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: Mechanika hry je IMHO nejlepe prirovnatelna k Mass Effect 1. Cover-shooter RPG v kterem ovsem zasah nezalezi jen na skillu, ale i na statech a navic Online.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ja ted hodne premejslim o tomhle .. cosem tak koukal na tu cbt -.. pekne :-)

Tom Clancy's The Division - Walkthrough Gameplay Part 1 [HD]
    https://www.youtube.com/watch?v=hsV6pB4seOE
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VESNACH: dal jsem twin vagons, pokud ale víte kde je je nějaká větší cz komunita tak řekněte mám ještě malý lvl a klidně přejdu
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    taky na tu hru asi juknu :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak dneska mel byt naky patch v BnS
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    VESNACH: imho bude nejaka na kazdym ... stopro je na Windrestu, ja jsem na Ebon Hall a tam je taky asi 60hlava cz/sk guilda
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    jakej server v BnS? nikde sem nenasel, kde hraje cz komunita...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ja to vzdal nemam tam nato klan ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    no odpoledne se du mrknout na blade and soul .) asi udelam kralika
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VESNACH: njn zdase zesem ji blejsknul zrovna kdyz se pohnula no :-( navic tam je ten modrej kouř kolem ni nevim jestli to bude tak i kdyz si ten set oblece..
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    BRENMCGUIRE: A pokud se nepletu tak ta pistolnice byla k dispozici také jen za dodatečný nákup.
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    TAJEN: Já nevím proč, ale nějak mi připomíná tuhle postavu z Atlantica Online:
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/57/fa/e8/57fae868be2b80fb0d32c9a0ff1960fa.jpg
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    TAJEN: No jasně a proto si čím dál tím více nás Evropanů ujížní na různém Japonském Anime. :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    fuj, ta je rozmazana :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    :-D Ne .. reci ktomu byli ty ze na EU proste nikdy nebudou Kunoichy Blader Ninja Plum .. zesou to proste asijsky postavicky a zeby zane evropani nehrali zebysejim to nelibilo a podobny kokotiny ..A jestli je chtej dat jako zesi zane zaplatis ? to lol to urcite ne ..Jinak.. vcelku puknej kostym pro sorcku prifdali.. teda v Korei na zasrany EU to bude mozna az tak za pul roku.. Jinak problem s prekladem je tezko na KR mam eng patch a jetam prelozeno skoro vsechno..

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRAGED: to je taky mozne ze budou classy za donate
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MALY_BOBIK: Me by zajmalo nejake detailnejsi popis tech rummors. Jestli je problem preklad quest linii, nebo je to priprva na na DLC ci F2P model kdy se budou dalsi classy dokoupit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam