• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BIMBAS: Albion je snad nejvetsi bust do kteryho jsem kdy investoval, takovejch kamosu z UO jsme do toho natahli, tj predem smirenejch s PvP/full lootem, ale tam se to jako fakt neda. Takze z guildy 30+ lidi jsme za dva tejdny hrali dva, a co rozesrali i crafteni tak nikdo. Osobne uz neverim, ze to nejak daji dohromady, aby to bylo hratelny i pro lidi mimo zergy.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Sem ted koukal po dlouhe dobe v Icarus dou uz i spojovat mounti resp.. ze 4 vam to random udela nakeho.. jako zajimave ale jakje videt ze 4 peknejch mountu vam to muze udelat taky 1 peknej shit :-(
    [Icarus Online] Hero fellow fuse to Legend fellow
    https://www.youtube.com/watch?v=aAlekUdXQiw
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: V korei hraju zadarmo investoval sem jen 10 dolaru za acc.. Koukni se na EU ofiko kolik mas class k dispozici ...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAJEN: takze spis kolik za to chteji v Korei a kolik u nas. Orezani poctu class a patching mi prijde nepravdepodobny, proc by to delali ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak.. uz vim co budu delat o vikendu...
    Blade & Soul CN: Warlock Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=S4ihugZrF9E
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: EU bude nastavena odlisne od KR.. Ocividne tam nebudou ani vsechny classy .. Novinky se budou updatovat minimalne s pul rocnim spozdenim.. a za EU zaplatis .. a to kurva jako hodne :-) Vindictus sem taky hral.. kdysi.. to same Ragnarok to bylo snad hned potom cosem skoncil s UO :-) BDO je super hra a nelibi se mi co zni v eu udelali..Za celi rok coto hraju v korei sem utratil 10 dolaru.. v EU zato lidi utraci i 100 euro a sotva si skusili betu :-D A ty reakce lidi cose na hru tesili a skusili to treba v rusku.. ta ma taky jine nastaveni nez KR ..Jase na EU taky tesil ale kdyz vidim co stim delaj budu radeji hrat neco jineho..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    asi jsem v tomhle naivní ale vůbec ti nerozumím :) hrál jsem vetsinou co vyslo ofiko u nas nebo nejake pokusy typu Vindictus (pres nejaky ten americky AOL bazmek kdyz to bylo snad v bete) , Ragnarok (ale na nasem serveru) a mozna tak par free korejských ptákovin na steamu abych se podival. V cem to bude jine ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Echm zanech iluzi ze EU BDO je tosame jako v Korei...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    kdy to ma vyjit v evrope, jestli vubec ? ted nejak koncila beta ne ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Kup si acc v Korei na Black Desert .. a ucraftis se :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BIMBAS: no me to tak nak po par hodinach hrani uplne prestalo bavit protoze to jen pvp
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    MALY_BOBIK: jako kamosi kolem me asi jo, jenom me to celkem zacalo srat od tieru 7. Nejsem PvP hrac a tam se to bez toho neobejde.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BIMBAS: nevis o nekom kdo by si Allbyon koupil ? .)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Je tam i velmi jednoduse ukazany craft.. ale ted uz je to daleko daleko slozitejsi :-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    asi co se mi z tech podivaní líbí nejvíc tak je ten dojem ze sveta. Konecne nekdo udelal uveritelny meritko mesta . Figurka je tam opavdu mala v porovnani s budovou atp.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nechces sepsat nejaky dojmy jako u jsem psal u Albionu ? dá se tam treba jen kraftit ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Protoze sou natohle ty korejci uchylny .. nastesti setam daji sehnat i rozumneji vypadajici armory ..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    moc pěkná grafika. Moc hezky se to hýbe. ale proč má na sobě v tom videu zase nějaký úplně mimo šatičky s mašlí to nechápu....
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Black Desert Online Tamer Awakening Bo Staff Gameplay & Animations
    https://www.youtube.com/watch?v=cYOawa6fhJk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam