• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: mně padají ty prášky i prsteny docela často (tak v každým 3 až 5) když jdu s postavou na 51 levelu k poušti, jako do míst s vyšší obtížností a tam normálně rubu kamení... v těch základních zónách mi nepadají skoro vůbec.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Jj uz to daval nekdo na fb sem to zkousel grindit ale ty ringy vuuuuubec nepdaj cca 6 za hodinu toje desive .. :-D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jasne pri progresu dungu na najtmer nezabijis vubez zadne mobky tomas pravdu :-D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: jo už jsem to našel a odpověděl si :D

Black Desert Lavientia Event Guide - Dulfy
    http://dulfy.net/2016/12/07/black-desert-lavientia-event-guide/
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já se budu opakovat, ale BDO mi jako čistě grindovací hra nepřijde ani omylem. Hlavně při srovnání s ostatníma, kde skutečně jde jen o grind. Že je tam zahrnutý ten diablo styl je akorát jedna z mnoha fíčur tý hry.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: progres a grind ze je stejnej ? jako ze zabijet tuny mobek je stejny jako se naucit taktiku na hard nbo nightmare mod ? tak tos me dostal hele :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: pak je tam ještě zase ta člověče nezlob se a pak ta odměna co se ti zpřístupní po 30 min. od nalogování. Tam jsem si všimnul, že jsou to věci co zmizí po eventu. Ale já bych je stejně vyčerpal teď u těch postav, potřebuju level.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: myslíš ty prstýnky a papírky s práškem? To na mne začalu včera padat při sekání stromů a dneska ráno přišla nějaká odměna k tomu eventu. Ještě jsem tomu nevěnoval ani pozornost.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: a vim stema dungama tady hm.. ale zase mezi progresem dungu a grindenim nani podle me zase tak velkej rozdil.. navic treba ted spustili novej event na buffy a to bez grindu nedas ale ty veci padaji i z rybareni este to testnu jestliseto vyplati.. ale tak kurva fail je zetam utech buffu snad pisou ze zmiznou po konci eventu to me pride jako docela pruser :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ja ne .. jasem jen v Desertu a to uz mam taky jen jako simulator rybareni paac cekam na tu dark elfku..

VIRIK: Mno jasi vcera stahl assassin greed a dostanu se nanej az ve stredu az zase bude maitenenc :-D

MALY_BOBIK: Pruser je ze v EU nejsou vsechny oblecky co v KR a treba na tamerku sem si koupil normalni brneni oblecek ne naky ty zasrany hentai saticky ..

Jinak vcera pridali awa na ninju a kuno .. mam kuno takzesem hned bezel naQ .. nemam susenky na enchanteni te modre guny tak sem si jen asi za 40 mega naenchantil tu zelenou na duo a hned bezel vyzkouset.. popravdu super skoda jen zeto vypada jak kdyby mela vruce kolo od vozu :-( ale ty efekty utech skillu BOMBA ! a ta DMG ! jako tome az prekvapilo navic u tamerky si vystacim na awa s nakejma 3-4 skillama u kuno nevim co mackat driv :-D navic semi zda ze shift + rbm me neprehodi awa na normal zbran to me u tamerky vytaci do nepricetnosti..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Já radši ty dungy a progress, pak tu není healer což je pro mě velké mínus
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nemluvě o tom, že teda mne tam ten boj i dost baví.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ajo, diablování.... to má ale miliony her. V tom nevidím problém, občas jdu a hraju diablo. Tím se naleveluju a nasbírám něco konin, který pak vyměním za peníze a pak si zase vesele jedu to svý. Zrovna tady se mi to zdá docela v rovnováze s osttaní výplní. Takový Diablo 3 jsem právě rychle odložil.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VIRIK: tupé zabíjení milionů mobek
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MALY_BOBIK: vlakování?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VIRIK: hele mě to prostě nechytlo, žádné dungy jen děsný vlakování
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MALY_BOBIK: jsi o hodně přišel. :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VIRIK: ja to koupil ubehl po mape par km a uz sem to nezapl :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MALY_BOBIK: já to beru tak, že kdyby šlo jen o oblečky, tak mne to moc nebaví, ale takhle je to docela příjemný zpestření užtak mocně bohaté hry.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VIRIK: BDO je sice pekny ale desne me tam serou ty "funn oblecky" za chvili budes lidi mlatit rybou a na sobe budes mit plavky. Tohle je vec ktera me od urcitych her pokazde odradi. Gampley Crowfall jsem nehral tak nevim, podle videii by to ale melo byt dost o pvp, craftu a zabirani hradu
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    přišlo mi to vedle Black desertu sice zajímavý, ale ne moc pěkný (a navíc jsem rád, když se z BDO dostanu vlbec na ten Dead rising). Nebo je tam něco, co by člověk měl prozkoumat, nějaký nový herní mechanismy nebo tak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam