• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    WRATA
    WRATA --- ---
    TAJEN: General chat no. To je presne to co jsem myslel to hroznou komunitou v tom puvodnim postu. Vypinam nebo ignoruju a v gilde se takovy kundoviny neobjevuji.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WRATA: Promin ale wow smrdi .. :-) toje snad jedina hra co opravdu nenavidim ne kuli tomu jak vypada ale kuli didem coji hraji.. pac sem pak nucen cist od wowkaru takovi picoviny jako ze wow byla prbni mmo nasvete a pod ..a kdyz napisu zeto byl MUD tak 99% lidi ani nevi coto bylo.. a jasi uvedomim jak sem sakra starej a zesem hral mmo este kdyz nekeri gerojove este ani nebyli na svete :-D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: klasika, nával blbů. Ale tak je to beta a první den. Navíc to má několik modů on-line, je i PvP nebo single/coop.

WRATA: já se pokusím na to nezapomenout a hodit sem odkaz, až to bude v akci.
    Ono čím víc schopných lidí, co se nebojí napsat do fora chyby nebo nápady tam od začátku bude, tím líp bude i ta beta probíhat.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Jasne meby nevadilo ani zato tech 20 dat.. to zas neni tolik uzsem nechal v hrach daleko vice a nehraju je .. Du toted prozkoumat :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    VIRIK: Jo to me zaujalo a uvidime jaky to bude. Aktualne ale nehodlam platit za betu protoze uz jsem to delal tolikrat ze jsem nad early accessem zavrel dvere. Ale hodne mi to pripomina Defiance na kterou sem se tesil jak malej ale nakonec se to ukazalo jako hodne nezazivny mmo
    TAJEN: Prave proto se asi pokazdy vracim k wowu. Po releasu je na raidy 35 lidi, po dvou mesicich 15.
    VIRIK: To mi hrozne pripomina Path of Exile. Da se to pripadne respecovat?
    VIRIK: Az to bude v akci dejte vedet. To bych to mozna zkusil ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Ted sem stravil asi tricet minut sledovanim streameru na twitchi.. to bych blib vecina te bandy dementu se s curakem mu placajicim se o stehna hned nazacatku snazi kamennou sekerkou pozabijet co nejvic lidi.. jeto stejna sracka jak h1z1.. ALE !!! Spolecenstvi Veterans guilda vcelku rozumnych lidi bude mit vlastni servr takze unich byto mozna stalo za pokus si zahrat a zjistit jakto vlastne stou hrou nakonec bude :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    s tím, že tady vývojáři komunikují, zpětná vazba funguje.

Základ stojí 20 euro, ale už byla 2x v akci za 4,9 a 12 euro, takže když člověk chvíli počká, určitě zas v nějaké bude.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: I hate you .. ted meto zajima este vic :-D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Wrata, ne Wolfram
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: ano a to jsi zahlédnul jen jeden strom.
    Je jich takhle šest v každé sekci a sekcí je osm.

A rozhoduješ se tím, zda budeš člověk s implantáty, symbiot, mutant, nano-válečník.
    Dám sem i svůj screen jednoho, jediného stromu:

tedy jak právě píše Wolfram, můžeš být tím, čím se rozhodneš a kombinovat si to sám.
    Proto jsem tohle zařadil mezi nadějné projekty.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WRATA: Prosel sem vsechny hry costu pisnul a v kazde docela dost hodin.. problem je praveze spis vte komunite a najit stalou partu stejnejch nolaiferu.. to resim uz od doby Ultimy onlajn :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Tak podle toho filmecku se tam da asik delat MRTE veci.. sem tam zahledl jakysi craft strom ? nebo coto bylo a byl hodne kosatej buduse nato muset podivat bliz :-)
    Project Genom trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=OeLd0WXqN7M
    WRATA
    WRATA --- ---
    WOLFGAR: Rift jsem hral v dobe kdyz to vyslo(dva mesice po releasu cca) a skoncil jsem nekdy po lvlu 40(43 tusim) a docela mi tam vadilo par veci: Ze to byl reskin wowu s nejakama dobrejma upravama ale nejakej netcode snad vzali primo z wowu protoze Flicker delal picoviny uplne stejne jako Blink ve WoWu. Bylo to schopny te to kopnout pod texturu coz znamenalo DCcko a naslednej ress po dobihani. Kdyz jsi se snazil to pouzit pri behu do kopce/schodu tak se bezne stavalo zesi zustal na miste. Proste peklo.
    Rifty samotny meli peknou myslenku ale to nahodny spousteni bylo hrozne debilni. Nekde si expis, a najednou se tam objevi rift. Vyvali se z nej hromada potvor ktery ti pozabijeji quest moby a ty musis cekat nez prijdou lidi ktery ho s tebou zavrou a pak jeste na respawn mobu. V ty poustni zone me to neuveritelne sralo.
    Hromada lidi skoncila jeste nez jsem dosahl na tu 50tku coz me tenkrat odradilo asi nejvic.
    A ve skutecnosti jsem tomu chtel dat sanci pred nejakym trictvrte rokem pri cekani na Legion. Nakup za expanzi za 90€ me hodne odradil.

PS: Jak je to ted se Soulama? Uz se daji menit nebo mas porad jenom tri a naporad?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nechce nekdo hrat Conan Exiles s nama jsme zatim 3
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VIRIK: to bude zase na internetech srandy :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MALY_BOBIK: oni se tam lidi nejdříve vyrovnávají s tím, že ti hambatí lidi jsou tam fakt hambatí a že pindíci i prsa maj fyziku :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VIRIK: moje oci! :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MALY_BOBIK: trochu

WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WRATA: Krome Sci-fi tomu Rift odpovida vsemu. F2P ma asi nejferovejsi co jsem kdy videl, jednou do toho vrazis tech 5 nebo 10 ecek za upgrade a pak uz je tam jen kosmetika a prakticky zadny duvod na ten shop nekdy sahnout a i ty kosmeticky veci si muzes koupit za ingame menu. PvE contentu je hromada protoze to je hra prevazne o raidovani a je to za me mmorpg s nejlepsimi raidy vubec jak co se obtiznosti tak promyslenosti tyce. Limitace classy... no jo jsou ctyri classy, kazda muze zastat vsechny role a kazda ma tak tisic subclassovyjch kombinaci :D A ten pribeh hmm... je tam hodne zajimavych casti, jo jsou tam klasika fetchquesty, ale take dost zajimavych pribehu, ten svet je na fantasy hodne originalni a pekne promyslenej. Navic co se tyce pribehu a levelovani v datadiskovem kontentu uz jsou questy mnohem zajimavejsi. Jstli jsi to jen vyzkousel na prvnich par levelu tak tomu dej sanci, kdo opravdu rad raiduje nemel by si Rift nechat ujit protoze kam se na finalni raidbossy v Riftu hrabe wow. Ta hra ma jedinou nevyhodu coz je duvod proc uz ho nehraju ja - je to extremni zrout casu, oni si stavi reputaci na tom, ze sli opacnym smerem nez wow takze zatimco wow zjednodusovalo a delalo hru casove mene narocnou tak Rift pridaval obtiznost a naroky. Nizssi raid tiery se daji chodit s relativne rychle ziskatelnym equipem ale na top raidovani je treba tuna veci za reputaci, farmeni daily questu, farmeni riftu a tak dale. Zkratka idealni hra pro nezamestnane a studenty , ale ja uz na to cas nemam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam