• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    KID_MCHUTT: Shroud of the Avatar
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ou, on někdo hraje Shroud of the Avatar? seriozně jsem se mu snažil dát šanci, ale vysloveně mě to ubíjelo nudou a zjevnýma nedodělkama. Pokud hrajete, můžete napsat pár řádek o tom co vás tam baví, nebo proč vás to zaujalo?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    A Life is Feudal je Feudal Engine (Modified Torque 3D Version 1.1) a zjevně dobře optimalizovaný, kdežto u Avatara použili upravenej Unity, což bude ten průšvih, proč to bude dělat problémy.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Shroud of the Avatar ?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KID_MCHUTT: tipuju nějaký S. of the A.
    ale taky netuším :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RAEVA: co je SotA?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: já tebe taky :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Sem moc rad zetu zase vidim ...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    je možné že mi pc SotA nedává? jsem to stáhla a zaujalo mě to moc, jen se mi to příšerně seká a když chci putovat po mapě tak se to kouše tak, že to občas i spadne :( přitom třeba life is feudal a jiné hry mi jedou bez problémů :( nevíte co s tím?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SKVOST: Earth and Beyond ;-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ELIDOR: nechtějí vyvíjet hru, ale provozovat server.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SKVOST: vyvoj mmorpg je dneska docela narocna vec, nestalo by za spis nabidnout sily nekteremu existujicimu projektu? treba El Somni Quas nebo Novus Inceptio (nevim v jake je nyni fazi), hadam ze toho bude vic.

co se me tyce, tak idealni hra by byl otevreny svet UO s klientem a moznostma modernich her ..
    SKVOST
    SKVOST --- ---
    Zdravím všechny členy fora. S kamarádem jsme se rozhodli po 10ti letech oživit naše zkušenosti s vývojem a správou serverů na mmorpg hry. Máme v plánu spustit nějaké mmorpg o které by bylo v CZ/SK zájem. Tak bych se chtěl touto cestou zeptat, co by jste si nejraději zahráli, co by mělo smysl oživit, znovu pustit do stavu online. Nápady jsou následující.

- Risk you life
    - Ultime online
    - Lineage II(ten je z mého pohledu mrtvý, když je originál zadarmo)
    - Freelancer

Seznam dalších potenciálních her najdete na forum.ragezone.com

Pokud má někdo jiný nápad, napište, budeme za něj rádi. Dále bych touto cestou oslovil potenciálního skriptéra, developera co by měl chuť a zájem se podílet na novém projektu. Nechce skončit s jedním serverem.

Díky za názory
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Dnes zacala openbeta Divize 2 zame zatim spokojenost beha to lepe jak alfa aj jeto v cestine takze zatim super :-)
    LUKE
    LUKE --- ---
    Po asi 4 měsíční pauze jsem se na skok vrátil do SotA. A překvapilo mě, že je to pořád stejně dobrý/strašný, a že jsem tam potkal bandu českejch oldskoolerů. Koho taky jinýho, když ta hra je od starejch pák pro pamětníky Ultima Online.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak vcera konecne logovani do Divize 2 :-) Konecne patek takze ted nato bude cas .. vcera sem si splnil jen par misi :-( Hodne me prekvapuje ta cetnost batuzku s matrialem ten craft tu bude asik zajimavejsi ..
    WRATA
    WRATA --- ---
    TAJEN: Tak s tim bych trochu pocital ale dulezity je aby tank nebyl schopnej davat 1v3 s 95%hp
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jen doufam ze to neposerou jako v 1 ze top veci pujdou sehnat jen v dark zone :-)
    The Division 2 - Private Beta Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=RmIFt6WqFgU
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVE ma novou reklamu, celkem se jim to povedlo

EVE Online - Official Gameplay (2019) - Play Free!
    https://www.youtube.com/watch?v=sPFII3ozSHI&t=321s
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PEDROBEAR:
    MR_DAN:
    Takhle nak red hraju BDO a ESO a jeste si par minut zastrilim ve WoT :-D
    Ale sem nak z nostalge prave zase instalnul GW2 dostal sem mrte darku zato jakto mam uz more let Tak tam zkousim i jine class nez assassina ..
    Je spatne ze prez tyden vubec nemam moc casu na hrani a dase az poradne prez vikend :-( Jinak v GW2 vubec ani netusim kdese nabirali ty daily questy..vsechno sem to uz zapomel :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam