• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR: Mno na majl uctu sem dohledal ten registracni mejlik cosem dostal ze sqaraenixu .. super je tam acc ID bomba jupi problem je ze mi potvrdili acc ID ale neni tam napsanej zbytek tech kktin cosem tam musel vyplnit :-DDD takze sem zhruba na zacatku .. Nic no napsal sem na suport .. je vazne bomba ze ikdyz pisete tiket tak tam musite napsat samozrejme acc id ... a no neverim i meno matky za svobodna a vsechny ty picoviny kuli kerejm se nemuzu lognout :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak jako nevim no ..je napicu kdyz pri stehovani stratite papiry kde myte tyhle infa k acc napsana :-( Aj sem zase ted hodinu ty papiry hledal a nic no .. ocividne sem to tak dobre schoval abysemito neztratilo zeje potom :-( No pokusil sem se jim to tam s mim kamaradem translatorem vysvetlit situaci a uvidim jak si s mou anglictinou poradi ..
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAJEN: Pak ti dojde, ze nejaka pravda o tobe je celemu internetu uplne ukradena a jediny rozdil je ten, ze s realnymi udaji se k tomu uctu mas sanci znovu dostat. Dobre je na kontrolni otazky vybirat takove na ktere snadno odpovis pravdive a nejdou nijak zneuzit. Jmeno prvniho mazlicka nebo oblibene filmove postavy obvykle neni kritickou informaci pro kradez identity a vybileni uctu. Ale taky jsem prisel o ucet na wowku kde jsem mel postavy tehdy s nejspis docela slusnou hodnotou nez jsem tomu poznani dosel.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: mno ech ... psat nekam nekde pravdu o sobe sem prestal uz hodne davno protoze internet ..

CUCHULAIN: Amber hmm tam byl nekde Vzor a Logrus jestlisito dobre vybavuju ne ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAJEN: co to tam psat podle skutecnosti ? to by si jeden mohl pamatovat ne ? :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CUCHULAIN: pry mela byt jeste jedna kniha co by navazala primo na prvni knihu od Zelaznyho ... ale behem rozepsanyho textu ji ukoncil. vecna skoda, ac ho ostatni hodnoti pomerne spatne, tak ja jsem za ty jeho knihy opravdu vdecny.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ELIDOR: jojo, četl. a shodou okolností zrovna teď čtu znovu :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CUCHULAIN: to by byla parada ... btw cetl jsi i ty ctyri knihy od Betancourta? za me parada.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    sakra... tak uděláme fan-mmorpg :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    CUCHULAIN: Neni a asi nebude. Neprodal prava
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    potkal jste někdo nějaké MMORPG s tématem Amber (Zelazny)?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem si rikal zebych se po letech zase podival do FFXIV . Hmmm ale jake bylo heslo k uctu hmm.. neva resetueme a jedem dal :-)
    Leda hovno ... este si musite pamatovat jakej datum narozeni stetam napsali a jmeno matky za svobodna :-DDDD
    Nasrat na celej sqarenix ...
    Hral sem to nekdy v lednu 2015 tobych nenasel cosem tam zadal ani kdybych to mel nekde napsane :-DD Skoda no par tisic penez zase v pic no
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem vcera koukal ze abysaci huli dobre matros... Shai awa zbran bude balalajka OMFG to vazne nedokazi nic vymyslet a musi ukrast zbran z jine hry ? :-(((((
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TRAGED: FF XIV RR tam mam taky nekolik set hodin ... stale se zato musi platit mesicne ?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FINAL FANTASY XIV Online :: Steam Starter Edition Players: Get Heavensward For Free!
    https://steamcommunity.com/games/39210/announcements/detail/1602633433347732754
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Jop ... BDO zrejme stejne nikdy neprestanu hrat .. nedavno sem dodelal Misticku na 62 ... Nacez v klanu zase hate ze ji tim updatem stejne hodne nerfnou.. :-(

RAEVA: Tak prcek bude legrace sem zvedavi co daji prckovi na 56 misto bumerangu :-D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: jj náhodou slušnej nářez :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Já teď dojíždím ve WOW Warlocka na 120 co jsem nevyexpil po vydání BFA, protože není co jiného hrát
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: ještě pořád hraješ BDO? tudle o něm uvažoval Boodin, tak bych ho za tebou poslal ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Za par dni mi prave pridaji do BdO Shai ... vcelku se nato tesim vzhledem ktomu zejeto spis dalsi suport char ..
    Black Desert Online - Shai Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=1L5VcxxzA2A
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Jo to je ta divna survajvl hra v kere muzes hrat i za enemy ze ? :-D obcas nato kouknu na twici ale na 110% to urcite hrat nebudu :-D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: nooo já se právě nechala chytit na https://store.steampowered.com/app/381210/Dead_by_Daylight/ taky bylo na pár dní zdarma a musela jsem si to prostě koupit :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam