• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    HOUH
    HOUH --- ---
    REFLEX: Je to chytavé, sedl jsem k tomu v neděli a dneska mám tuším už 15hodin herního času za sebou :D

Co mě zatím fakt momentálně baví je grafika, mapdesign, gameplay a testování zbraní. Skilly jsou vlastně vázané na zbraně jako to je v GW2. Ve své podstatě má postava dvě zbraně a každá zbraň až tři skilly, takže žádný desítky unikátních skillů (za mě dobrý, mám rád přehled). Zbraně si jde ještě vylepšovat ale musí se poctivě expit zabíjením mobů, přes to vylepšování zbraní a itemy si vlastně děláš tvůj build. Co je trošku nevýhoda/výhoda tak že pořád jen cestuješ a nejsou mounty, je tam sice rychlo cestování ale to stojí body a těch je vždy nedostatek :). Takže dobrý hráč si rozvrhne svou trasu a lamka jako já chodí z jedné strany mapy na druhou. Zatím si nemyslím že to bude mít takovou hloubku jako wowko, mám pocit že tohle je víc mířené na causal hráče ale mě osobně to sedí o dost víc.... no nic musím jít lvl 18 mě volá
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ale tohle nevypada tak spatne :D

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1095819387
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    HOUH: me ta predesla beta moc nebavila a slysel jsem od lidi taky meh
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HOUH: fakt ? ja jsem zase slysel jenom shitstorm :D otazka do jake miry to bylo ale objektivni nebo uz je proste takova doba
    Pry tam neni nic moc delat hlavne tak nevim. Taky bych to chtel asi zkusit
    HOUH
    HOUH --- ---
    Co ten New World pánové? Hraje někdo? Přemýšlím o koupi , každý si to zatím +- chválí ...

New World
    https://www.newworld.com/en-us/
    LUKE
    LUKE --- ---
    Zatím jsem Crowfall jen nainstaloval. Hraje to tu někdo?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja to soudim globalne. Gameplay jsem ani nevidel. Zaujal mne spis napad
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Warframe | TennoCon 2021 Teaser
    https://www.youtube.com/watch?v=y6IjR8B5678
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Skousel sem ji hrat .. jop Misticka se savli no .. na muj vkus teda moc poskakuje .. hadam ze na awa dostane nakej trojzubec ... eeech...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAJEN: jako musim uznat, ze me po strasne dlouhe dobe zaujala classa :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    O..ou :-D A jak znam abys tak ji do ruky jako awa daji trebaaaa kotvu :-D
    Corsair, Black Desert's 23rd Newest Class!
    https://www.youtube.com/watch?v=DrXgVdO5S3Q
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WRATA: Tak zacnou to resit jen ve chvili , kdy jim to lidi proste jen prestanou hrat bo se nenechaj zabijet pri grindu vyssima lvlama..Jak rikam .. rad vyzkousim a uvidim co stim dal a jestli to ma cenu...i v Desertu pak davali free tejden na vyzkouseni tak snad to bude i tady nez dotoho clovek zacne cpat nešjake penize :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    TAJEN: Dost pochybuju ze by low lvl ganking nejak resili. Bud to maji osetreny od zacatku nebo ne. Tady to slo do bety takze je uplne jasny ze to maji an salamu a takovyho developera podporit nehodlam.
    Ale je mi jasny ze svoje publikum si to najde
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: No ma bejt teprve CBT1 takze jisteze jako u kazde hry se musou verze KR a EU i dosti odlisovat...a precijen bych si to nejdrive rad vyzkousel nez abych dopadl jako u ArcheAge kde investuju 4000 a knicemu :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WRATA: Nikoho od hrani te hry odrazovat nechci jen pisu cosem videl nakonec to vse muze byt uplne jinak vcoz taky doufam :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    TAJEN: Dik, tou posledni vetou si me ujistil ze to je hra ktery se mam vyhnout
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: takovy lidi se bohuzel vzdycky najdou, ale to jeste mohou doladit ... moznosti je fakt nepreberne
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hm tak vcera zaclo rozesilani key do Elyon... dle ocekavani se na me Kaka vys*** ... Nekdo byl uspesnejsi nezli ja ? Zatim vim jen o jednom cloviku z warframe klanu kerej dostal key od kamarada bo se rozesila s main keyem i pro friends hm ... Ale jak jsem ocekaval ..99% jede op maga zbyle 1% je bud tank s kladivem a stitem nebo warden s obri kolejnici vruce assassina sem este nevidel :-( Dle ocekavani cosem zatim videl jeto mix BnS a Desertu .. takze dungy + mega grind .. Pro Elidora muzes byt v klidu to tve PvP tam je dyz sem koukal na kouzelnika se 48 lvl jak si jentak odskocil na mapu pro lovlvl kde expili a pozabijel tam grindici postavicky vcetne afk hracu ..tosi zase PvP hraci budou behat si vyhonit sve ego :-D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Na twitch.tv to korejci streamujou uz nato koukam druhy den .. samej op kouzelnik assassina sem tam este nevidel :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: acount transfer jo to byla taky vesela zalezitost hlavne si to transferujte do urciteho datumu ..dostanete odmeny ..No dostal sem uplne .. hovno ..nevim no Desert zapinam uz jen na dailyreward kaslat nato :-(
    Nicmene ..twitch a kupodivu je tam i par lidi co Elyon streamuji ..vypadato ze dostanes naky vlastni vzdusny ostruvek kde budes mit domecek a tu dilnu a spoustu mista na zahradku + sou tam npc s trade a aukci zdase ...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jako seriozne, tohle je vysledek transferu EU uctu? tohle bude lahudka ... evidentne neasijsky uzivatele berou vazne :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam