• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    KID_MCHUTT: dokazes si spocitat kolik bys toho musel vycraftit za 4k goldu ? Ja to vim ze za pouzivani craft stanice se plati ... urcite vis jakej mam standing a jake mam slevy na pouzivani craft stanic ?

ELIDOR: mno vypadato ze NW bude nakonci jen pure pvp ale nastesti tu je zesi muzu pvp vypnout a blbnout si s gateringem a craftenim :-) jop no ve FF XIV je domecek opravdu jen na okrasu .. v NW ne tam si das do domecku truhlicku a zvedneseti misto v bance .. Samozrejme muj fail je ze prvni domecek si koupis se slevou taksem si koupil domek za 5k a psalo to tydeni poplatek 500 ... zapar dni to uz psalo 1k... taksem domecek leavnul hm .. azpak sem se dozvedel ze pri nezaplaceni prides jen o nejake vyhody kere z vlastneni domecku vyplivaji ale o domecek neprijdes .. takze mam ted cca 400 goldu a premyslim jem sehnat 10k na novi domek nebo spis o stehovani na novou mapu...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TAJEN: to, že ti došly peníze, není bug ale feature - když používáš crafting station, platíš za to poplatek...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Uz me nebavilo to afk rybareni :-D a tak jako dase rict zesem tam uz vsude byl .. Tohle je proste zase vyzva obevovat neco noveho a hodne me zajimal ten craft ..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ten Elyon je hnusnej. Grafika je z minimálně deset let starých assetů, darmo mluvit. Ve 4k na max nastavení je to furt hnusné stejně, jenom víc hučí větráky
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: se divim, ze si nezustal v BDO
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    pekne shrnuty zde kdyztak

ELYON COMPLETE STARTER GUIDE | Tips and Tricks To Begin
    https://www.youtube.com/watch?v=QaRgRK6TwB0
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    LOJZEE: Dotosem chtel jit taky ale New World vysel drive :-(

ELIDOR: Nejenom ekonomickou :-( Cele jeto dojebane stale jeto jen beta plne bugu :-( V sobotu rano sem mel 4500 goldu .. trosku sem si dopoledne craftil... odpoledne gateroval a vecer koukam zemam 150 goldu jen WTF anisem nic nekupoval proste vubec netusim zaco sem to utratil..craft jetu hodne posranej no , clovik co chce jen craftit je odsouzen k zaniku :-(
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Elyon nekdo hrajete? na twitchi celkem dobre ohlasy
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Zing - hry, recenze her, preview, videa a novinky: New World zažívá ekonomickou krizi.
    New World zažívá ekonomickou krizi - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96313844/new-world-zaziva-ekonomickou-krizi/
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Je to hodne repetivni, mam to jako takovej chill ke kterymu si treba pustim serial, ale leze to dost pomalu, a porad je to dokola to same, combat je pomerne omezeny, hromada veci pres kopirak a vice mene jediny duvod proc nejdu hrat GW2 ktere dela vicemene vsechno to same ale lepe s mnohonasobne vetsim mnozstvim contentu je ze mi NW jeste hraje par kamaradu. Ale davam tomu tak dva tydny max. To ze je Tanje super unbalanced co se tyce frakci a za Syndicate nema cenu se ani pvp tagovat tomu taky nepomaha. A zadna mechanika ktera by davala lidem duvod prechazet k slabsi frakci neni takze kdo muze ten utika.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELIDOR: jak píše Reflex - to je jedna věc. Druhá, která mi vadí víc, je to, jak pocitově pomalu ta postava běhá... Ta animace byla zřejmě levná, jinak je to hezké, je tam spousta lidí, točení questů je tam rozumné a tak, ale něco tomu chybí...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: je dost pro no lifery, bojim se ze pokud tomu nedas 5h denne tak nemas pak sanci jelikoz hra je dost PVP zalozena (dobivani mest, open world PVP (ktere je teda dobrovolne ale odmenuje vic nez PVE))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    KID_MCHUTT: hra nenaplnila ocekavani?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WOLFGAR: zjevně, vzhledem k tomu, kolik lidí přestalo hrát :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    To je v pohode, ono brzo tech serveru uz nebude zdaleka tolik :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LAAZI: soudě dle hlášky "The team has been able to get the following worlds online:" bych tomu i věřil :) a EU zjevně není priorita, takže v prime time neběží, zatímco USA se dělá mimo prime time.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jako slusnej fail ta New World EU maintenance. Jestli todle bude pokazde, kdyz probehne nejakej minor patch, jakoze na twitteru se siri nejake zvesti, ze je to diky tomu, ze je to na cryenginu a ze musi kazdej minor patch vzdycky zbuildit dohromady s enginem a pak celej ten velkej build natlacit na kazdej server zvlast.
    Coz by byl cisty facepalm.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    LAAZI: Jmena jsou unikatni napric servery nejenom na serveru/clusteru. Asi aby mohli vesele spojovat v pripade player dropu. Takze najit volny jmeno je docela kumst.

Ale jsem rad, ze unlocknuli servery, konecne jsem se dostal za kamaradama na Tanje i kdyz zacinam od zacatku, ale cekat nez udelaj transfer to ty levely trikrat nahraju znova.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Ted sem to koupil a vazeni, neberte si postavu s licousy, franzjosef, franz josef I., Franz Joseph, Franz Josef Karl, vsecko in use :(
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jsem to nakonec taky poridil s kamosema. Jeden to mel v preorderu a dva jsme to koupili. Respektive jsem to dostal, protoze jsem tomu neveril. Mno nebudu soudit na lvlu 13 kde se vsechno tak nejak teprve zkousi. Protoze krome toho ze body cpu do odolnosti na životy mě nenapada ktera zbran me bude bavit. Mechanikama to dost vyzira jine predchudce, graficky je to nic moc, na to jak to vytezuje gpu. Zatim za me tak 6/10 s tim ze 1 to ma za coop, ktery dela veci lepsi a snesitelnejsi :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TAJEN: já jsem na Saba (stejně jako Mekkz), ale tam pokud nepřijdeš ráno, už se nedostaneš :/ a když crashne klient, jsi v neděli odpoledne v prdeli. Doslova. No. Aspoň u toho nebudu sedět celý den.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam