Tak vcera rozdali free transfer tikety a zase bordel :-D Tisice lidi migruji tudiz senam klan rozpadl nacez sem se teda take rozhodl zdrhnout na Niflheim do noveho CZSK klanu hm .. ale ouha ! " Mno vite zdase ze nase aukce je dost v hajzlu tudiz kdyz ste byl offline podarilo se vam prodat nake itemy ale goldy se vam nepripsali , tudiz tento problem resime a potom muzete transfernout " :-DDD Od stredy sem doma ..... takhle hnusnou dovolenou sem nemel uz dlouho , kazdy den je maitenenc :-D Vcera se mi konecne podarilo si koupit uz podruhe stejny domecek ale uz ne se slevou takze za plnou palbu 10k :-( Sem zvedavi jak to bude stim placenim te taxy a snad se mi nani podari vydelat vcera to psalo taxu jen asik 480 goldu tydne .... ALE ! to psalo i minule a kdyz sem domecek leavnul psalo to uz 1k ... hm ... Ale uvidime kupodivu se mi nekde podarilo najit i truhlicku do domecku takzesemi banka zvecila o 300 kg musim si este dodelat vyrabeni veci do domecku na lvl 35 a truhlicky si craftnu uz i sam :-) dofam ze se mi tam vejdou este aspon dve b jako craft s velikosti banky 1300 kg je zalostne takze ted mam asik 1625 :-) Uvidim jestlisemi podari dnes transfernout a jak to bude na Niflhejmu vypadat se spotama na tezbu matrialu :-) Jinak uz se obevili prvni botove AFK rybareni :-D prejsestim da vyleveit az na 60 :-D