• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    GANDHI: hele preju jim to (jestli to jsou ti co jsme videli, tak to byla skvela zabava i pro divaky), fakt je, ze me udivuje, kolik si nekteri youtuberi vydelaji https://www.seznamzpravy.cz/clanek/top-10-ceskych-youtuberu-vydelavaji-miliony-a-rodice-je-neznaji-ci-nesnasi-168938
    spis me, ale desi fakt, jakou uroven nekteri youtuberi casto maji a kdo je jejich cilovka - od ktere inkasuji real prachy. tzn ze to neni jen z reklamy, nebo merche tam to jeste dokazu pochopit. btw dcerka (7let) ma zkouknuto hafo videi od SirYakari a Gejmra (minecraft a super mario) jedni z mala ktery jsem ji povolil, krom toho, ze tam nezebraj o prachy (alespon jsem nezaregistroval), tak drzi i slusnou uroven vyjadrovani.
    zkouknul jsem par videi jinejch youtuberu a lidi se tam predhanej kdo jim posle vetsi balik, stovky jsou absolutne bezny, ale sou tam lidi co hazi i tisice a to seriozne kazdej den ... kde na to berou a co na to rikaj jejich rodice nechapu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ELIDOR: tak nejaka grupa, co hraje DnD online na Twitchi byla podle tech pred casem leaknutejch dat nekde na spici kanalu s nejvetsima prijmama:p
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Tohle vypadá taky zajímavě. Tak snad se to povede :-)
    Scars of Honor - A truly free-to-play MMORPG game
    https://www.scarsofhonor.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Asitak pred rokem jeste kdyz sme meli " soukromej bar " a kdese i schazela particka lidi zamerena na drd a drevarny a pod tam hrali podobnou hru ale byla to deskovka a na zacatku si lidi losovali karticky zaco budou hrat ..a chvilku sem je sledoval a neskutecne sem se utoho bavil a ve chvilich kdysi treba na zacatku kamarad .. dvoumetrovej fousatej chlap asi 120kg vylosoval postavicku a pri pohledu na karticku prohlasil " Ja nechci bejt princezna " se clovek opravdu vali smichy ...Nebydlim zrovna ve meste a v dnesni dobe dat podobnou particku dohromady na par hodin takovejch dobrodruzstvi je uz docela honicka :-(
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ELIDOR: jj ten klub sleduju. Ja jen ze se to tady vytzahlo :))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    BIMBAS: zkus kouknout sem [RPG -Role playing games (GURPS, SR, DrD a jiné)]
    btw zrovna nedavno jsme s dcerkou koukali jak hrajou lidi dracak skrz nejaky video kecalky (zoom, meet) a soucasne to streamujou na youtube ... dost nas to bavilo.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ELIDOR: ja take delal temer 80% casu DM. Meli jsme to uplne stejne. Nekdy jsme jezdili s partou na víkendovou chatu hrát. Me by pravidelnost naopak nevadila a vital bych ji. Vzdy jsem to tak mel, aby hrani bylo pravidelne, kvuli kontinuite v pribehu + kolikrat mi bylo receno ze to hrani maji jako pevny bod v diari a je dobre ze se na to mohou spolehnout. Vzdy se hralo minimalne ve 3 hracich. Partu jsem tvoril z 5 hracu. Neumim si predstavit zabavu na jeden vecer, ale je pravda, ze jsem do toho daval moc a to byl duvod proc to skoncilo. Nemam cas cist nova a nova pravidla a hraci byly cim dal tim narocnejsi a me nedela dobre kdyz plavu v pravidlech. Sice jsem spis storyteller DM nez rule master, ale ma to sve meze :D O tech vikendech jsme tam nebyli jen jadro, taky se obcas nekdo nahodne pridal, ale jadro muselo byt stejne jinak se jel nejaky side quest.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    BIMBAS: ja bych si DrD nebo cokoliv klidne znovu zahral, ale problem je, ze lidi to berou jako druhe povolani ... stale party, zadne vypadky, pravidelne vecery. to jsem si mohl dovolit pred dvaceti lety a driv, dneska uz ne.
    btw kdyz jsem delal pana jeskyne, delali jsme i celovikendove akce, bylo nam jedno, jestli nekdo v prubehu prisel, odesel, jestli nas bylo 5 nebo 50 to vse se dalo krasne zahrnout ... nevim proc to dneska nejde.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ELIDOR: v soucasne dobe uz bych to nehral, ale uplne jsi mi pripomnel mladi s hrami na 386. A to jsem D&D prestal hrat teprve nekdy pred rokem :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Vzpomel sem si hned na Draci doupě :-D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    koupil jsem si (ano jde stahnout i zdarma) wizardry 7, pred mnoha a mnoha lety jsem ji hraval, bohuzel bez manualu, kdy to realne neslo dohrat (cas dohrani je cca 3-6 mesicu herniho casu a nektere kroky jsou nevratne).- chrochtam si .. skoda, ze se podobne hry uz nedelaji.
    btw vas bude nutit hrat s tuzkou a ctvereckovanym papirem ....

TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm " Oblečení ve Final Fantasy XIV už se nebude dělit na mužské a ženské " Teda nevim Gladiator v nakem tom playboy kralicim oblecku tam mohl behat uz driv ne ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    patch list: Final Fantasy XIV: Endwalker
    FINAL FANTASY XIV, The Lodestone
    https://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/53184de7b5a08dad4e53c7b5080ecf7bb2c87e45
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: jj prisla
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tem co hrali archeage, prisla vam zadost o transfer na ArcheAge: Unchained ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Prave mi v hre vyskocilo zeto ve 12:00 zase vypinaji :-D Ocividne asi stale asik problemy stou novou zbrani ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    KID_MCHUTT: Stacilo by jedno blbe npc coby vykupovalo aspon ten trash ... Cose bude dit az novacci prestanou generovat goldy z questu dojdou ukoli v mestech tohose vcelku desim ...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TAJEN: je to tak
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mnooo trade funguje ... vnoci to padalo tak to populnoci nak vypli a rano uz to bezelo zase v pohode no ...

ELIDOR: Mno na Niflu sou vecer v 8 stale fronty takze nakej odchod lidi je mi tak trosku :-P

KID_MCHUTT: mnooo generovani penez je vteto hre jakoby docela fail... par goldu obcas za zabiti mobky a pak jeste z dungu zbytek goldu v hre je z ukolu ne z city boardu tam ty odmeny v goldech sou talostne ..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELIDOR: vzhledem k tomu, že poslední zpráva, co jsem (včera) od nich četl byla, že ZASE zastavili obchodování, ať už jdou do prdele. Tím, že zlikvidujou jedinou mechaniku zisku peněz tomu fakt nepomůžou
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: tusim, ze to nebude argument k navratu pro lidi kco to uz vzdali ... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam