• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TAJEN: Mno nevim, jen dalsi aspekt co tu hru zabiji. Pac tam pujde par lidi a dokud nebudou nejaky transfery jen se to dale rozmelni
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw co me tedy docela krka je ze nejde rybarit na jakykoliv vodyni plose, ale vyslovene jen na fishing spawnech kterych je (alespon zatim) fakt malo
    molo, na nem stoji ai rybar a ja nemuzu chytat ryby .. nu coz
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    me prekvapilo, ze jsem dostal ostrov uz na 25 lvl... cekal jsem, ze to bude az na 50, tzn velmi mile prekvapeni
    ted abych tam neco nepohnojil .. najednou je straslive moc informaci ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nejak semi konecne podarilo si udelat hrad lvl 10 a otevreli se mi nove lokace .. jko farma a loviste parada :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    EU New region maji specialni daily rewaedy hm a tose vyplati :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CC info v Lost Arku
    Easy's Guide to Crowd Control, Stagger, and Part Break : lostarkgame
    https://www.reddit.com/r/lostarkgame/comments/a5wv3u/easys_guide_to_crowd_control_stagger_and_part/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REFLEX: Mno je tu dost veci co neni vubec ale vubec ani trosku jasnych, treba engravy.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Uz jsem nekde na FB cetl, ze nekdo posral nejaky engame a musi zacit postavu znova, maybe engravy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Na tech kartach je jednak temp bonus kdyz je osadis, a zaroven je za kolekce trvaly bonus do statu, resistu, phys def a tak podobne.
    Btw 50ka pred chvili, delal sem secky side questy a tak, a sem daleko pred Una's tasks (daiily weekly feature) Otvira se az v prubehu North Verm.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: aktyvuj je v pohode nemusi bejt v rade
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: hele kdyz ty karty nemam komplet (v radce), tak mam pockat, nebo nic nezkazim kdyz je aktivuju? zatim jsem nezkousel nic.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Mno tosem se ptal nedavno zkusenejsich .. bylo mi receno hm my ale assassinky nehrajeme .. takze zamne nejspis crit .. a prej specializaci no nevim ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo stema kartickama ted sem to zkousel ...proste donich nasypete urcite mnozstvi XP a dyz sou ful date awakeing kdyz mate este dalsi identickou karticku :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    KORAL: o moznosti prevest postavy zatim nikde ani zminka, tzn od 0, otazka je, co budou delat s lidmi co maji zakoupene balicky
    vetsina bude imho brat potrebu koupe noveho jako demotivujici a radeji zustanou.

all .. nemate nekdo prosim tabulku, nebo odkaz s primary statama pro ruzne classy? ja nasel vsude jen povidani o tom co ktery dela, ale ne co je primary a co secundary stat a jestli tu je nejaky cap system ..
    KORAL
    KORAL --- ---
    ELIDOR: Mě by zajímalo, zdali přenesou nějaké postavy/účty a nebo na těch nových serverech budou muset lidi začínat od znova.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    KORAL: uz je ve statusu, takze to bude otazka par dni
    Server Status | Lost Ark - Free to Play MMO Action RPG
    https://www.playlostark.com/en-us/support/server-status
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    LIQUIDFREAK: taky jsem na sirius
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: Spis bude tragedie tech par dni vetru, deste a masakru. Tedy se priprav na opakovane cekacky :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hh prijdu o 18min pozdeji a fronta 4832 .. vikend bude tragedie
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jo zrovna sem du postnout ze uz jedeme. A guilda jede svuj prvni research na guild shop :) Jupijej. Server sirius, guilda arc act.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam