• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    1100 ! Je doma hura na Puniku :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Lost Arc The Castle Swcrets veci sracku questdung sem teda vehre este nepotkal :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Omen Set | Lost Ark (NEW SKINS)
    https://www.youtube.com/watch?v=NInPeAA3gY0
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hm hm hm... teda doted sem hral tu assassinku na Specializaci ale vcera sem si rikal dyt by meajet spise crit. taksem ji tam naskladal 900 do critu a rekl bych zese dmg zvedla tak o 100% az sem ztoho nakej prekvapenej necekal sem takovou zmenu..Jsem zvedavi na novi dailyreward kalendar :-) No hlavne zesem dostal ty pojebane Pheony , kere uz nepotrebuju .. :-D Nastesti semi podarilo koupit skiny hned nak na zacatku ted sou ty ceny v goldech uz nerealne ..dnes dve kliknut a nastesti pri 50% vyslo takze 1066 ilvl uz aby byla ta 1100 a nak se priblizit realne k poslednimu esquipu a konecne nak tak dodelat ten pribeh...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Project TL / Throne & Liberty Trailer - New MMORPG for Consoles /PC
    https://www.youtube.com/watch?v=WnedHEvF8LU
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    TAJEN: vypni si skill aim v settings. pak budou skilly litat tam kam miris a ne autoaimem na nejblizsiho nepritele
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    fakt je, ze nemoznost rotovat pohle me taky "vytáčí" :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: skilly miris tim ze tim smerem das kurzor, dost casto mas prvni cast a pak musis druhou cast skillu zamirit mysi
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: Treba to ze mi 20% skillu leti nekam uplne pryc ... treba udelam skill a chci hned pouzit jiny ale ten leti dohajzlu bo se postavicka uplne zahadnym zpusobem otocila jinam.. tohle mi strasne vadi vecinu boje obvzlast tam kdeje i vice lidi ani nevim kde mam kurzor natoz kam se bubec postavicka kouka .. jet strasne zmatene to cileni..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: a co myslis konkretne?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno potech dnech coto hraju gf veci sracku na ovladani nez Lost Ark sem snad nehral :-( jak nekdo mohl vubec takovouhle blbost vymyslet .. :-( Takhle skurvit peknou hru :-(
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    to bych nevidel tak tragicky, bejva to celkem klasika a tady sou ty ilvl brackety docela velky... a nemalo hracu jede na ilvl a pak se k pribehu vraci (takze davaj tak Shushire)
    ja mam 560, ty zatroleny ostrovy uz me nebavi a zerou more casu, prines, udelej, mokoko seeds... blablabla dneska sem krom toho zabeh jen par chaos dungu (a v jednom se nam vybulili 2/4 party, nechapal sem :D)

Wei stale bez front
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    uf ! ilvl 600 to byl porod ze 14 na 15 eeech ... ale jeto doma hura za trpaslkama pokracovat v pribehu .. Za me muzu rict kktina.. pribeh podminenej ilvlem :-(
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    brány*/ty chaos gate, pro 30 lidí, to je docela easy peasy, ale nic z toho moc nepadá, troška goldu, když lidi draží tu mapu (a většinou to přepálí oproti normální aukci)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    hl. ty raidy maj být challenge, když něco mlátíš stylem smash all butt-ons... a nic tě nemůže zabít, tak tam není žádná challenge a vetěina by to po chvíli na endgame zabalila

na abyss raidy sem dával vždy 3-4minutový tutoriál utube a stačilo, to samé bych dělal s guardianem... relaxovat choď na chaos dungeony/brýny v landscape, či Tower

jinak mě hodně bavila Cube - proto sem vedle psal, ať si jí lidi tejdně vymění za Bloodstony - ale taky to chce aspoň průměrný hráče, páč některý místnosti jsou haluzácký. du na fotbal, o víkendu už musím začít Una dailies :D
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    TAJEN: neblbni... je to raid, choď s guildou - tím myslím funkční, ne pár dětí, kde jich to 90% do měsíce zabalí
    cz komunita stojí v tomhle většinou za píču a proto už se krom BDO po něčem takovým ani nedívám (a to sem díky guildě přestal hrát, mluvil jsem tam jen já, zbytek afk fishing... mmo jak sfiň)

mám ilvl 540 a to sem to jen dneska zap a nic neudělal, v guildě jsem ale největši sračker já - většina už má přes 1000 ilvl

když tam jdeš na tom ilvlu přesně, tak to musíš umět, používat Stagger, vědět, že i v raidech jdou HP flašky... ale do těch PUGů chodí většinou zoufalci, to není přeci nic nového a hra za to nemůže

sem ve 3 ráno chtěl jít abyss raid, prošel... a pak sem viděl, že můžu 4... ale v půl 7 už sem na to psychicky s pugem u 3. neměl - 3x wipe na tom samém a ti dementi to jeli pořád stejně, vždy jsme si to zopakovali, vyříkali a zas wipe - rozbilo se mi z toho i brnčo (3. raid, tam už sou wipe mechaniky, ale baví víc než guardian)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Toje nehratelne ten lost ark .. ty sracky cotam lezou do raidu toje strasny ted 3x zasebou fail na blbe chromanium .. dopar minut sicky pozdechaj a jatam pak beham sam :-( Chapu ze sou vsichni vlhky zauz maji ilvl 460+ ale to neznamena ze kdyz tam nabehnou se 480 ze to zabijou :-( Jo jiste at si to chodim klanove jasne sem uz v druhem CZ klanu haha prej pod knam uz nas je 17 !! jo ale ilvl 250...a hadam ze ani snad vetsi cz klan na Mokoko .. neni ..Jo vcera sem uspesne konecne splnil weekli takzemi to dnes uspesne ten splneny quest smazali pac sem si vcera prej nemohl odmenu vybrat .. demence tohleto ..
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    TAJEN: je to spojený s 1 questem a pak dostaneš 1 item, co použiješ na tom lvl50 charu... pak u vyberu postav kliknes misto Launch Powerpass

How to get Two Level 50 Character Boosts for Free - Lost Arkive
    https://lostarkive.com/guides/how-to-get-2-level-50-character-boosts-for-free/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Marne se snazim prijit nato jak pouzit ten powerpas :-(
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ELIDOR: kdyz koukam na nejaky dungeony atp. tak ke 2000
    v guilde mame uz pres 1k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam