• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: EOS?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ja zacal konecne po x letech od nakupu hrat EOS ... chvilku to zkusim solo, pak zacnu hledat jestli vubec jeste nekdo z czsk komunity hraje v pohodovym rezimu ...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: Division 2 furt tak nějak hraju, dej vědět kdyby jsi tam ještě něco chtěl
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Omlouvam se za spozdeni moc uchvacen Undawnem :-D PRAVE probiha dalsi openbeta The first Descendant :-)
    Twitch
    https://www.twitch.tv/vrinn6

Kdybych nahodou delal daili nebo neco jineho prepnu to z Undawnu :-D ale zajecice v Descendandu beeest :-D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Taaaak kdopak to zkousel ?
    Undawn | Official Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=DBSTcMwGW0o
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Jako vybavu nato mam abych tu 100 dal ... ALE ! Ashfall ! ten pocit kdyz nevite co hrat driv :-DDDD

BIMBAS: Mno mam ted lvl 22 ta opb je prej do lvl 30 snad ... libi se mi ty instance ... nelibi se mi ze jdou jit jen nekolikrat denne :-( ale ta druha instance je asitak 3x vetsi nez ta prvni a dase jit myslim 9x tak pohoda a je i daleko tezzsi :-D Je fajn ze kdyz se cloveku nedari sehnat partu muzesi najmout zoldaky :-) Tu grafiku sem moc zatim neresil bo beta a vse pak muze bejt jinak.. Trosku mi tam vadi ze se da krejt jen za prekazky a to jen za nektere :-(
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAJEN: ja jsem to zkusil taky. Jsem asi lvl 10 a je to takove zvlastni. Zajimavy mix Falloutu a Divize. Je to trochu tupe jednoduche, odinstancovane, ale nejakym zpusobem zabavne. Jeste to neni moc ucesane, protoze na 4070 mi to na nejvyssi detaily jede 35fps a nejak nevidim proc, tak jsem to dal na nejnizsi detaily. Oprions jsou trochu konzole, takze bych se nedivil, kdyby tam na Ultra detaily nacpali raytracing. DLSS se asi zatim nekona :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: ajo, tak to dáš, tu stovku, bez problémů
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK:Ja mam dohranej NY 28 je level sezony :-D jinak sem asik 652 lvl ale i tak dekuju Ja ted blbnu vtom Ashfallu a moc semi ta hra libi .. Vzpominam utoho na Fallout 1 a 2 proste parada :-) Taaakze zase budu Divizi chvili asik zanedbavat :-(
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: nejspíš hraješ na PC, že?

Mám silné postavy na Xbox a PS4/5, tam bych ti pomohl to dohrát až do finále v New Yorku.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Momentalne sem si udelal fajn nedeli u opb tohohle :-)
    Ashfall - Official Game Overview Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=uGHrNUgnWVY
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Mno jamal teprve asik lvl 28 takze este dlouha doba nez tu utocnou pusku budu mit :-(
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    hraje, jen já v tom mám tisíce hodin a vedu guildu.

Jde o tu s tou elektřinou? Tu používáme všichni, jak je výborná a vejde se do hodně výbav, mám na brnění věci jako když dám právě elektrošok, tak já i lidi v partě dostávají 25 % brnění jako bonus, k tomu si navážu výbavu co zvyšuje kadenci a damage a namoduju si to aby byl i vyší kritický poškození a pak to se štítem jede a už to kosíš i na hrdinskou.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Division 2 asik nikdo uz nehraje ze ? Chtelsem se zeptat natu utocnou pusku za sezoni lvl jestli je zajimava ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw muj trhan a ochlasta ...

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: Jak jsem psal, nějakou dobu jsem to hrál takže se v tom trochu orientuju :)
    Nick tam mám: Morati
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    u vypisu zon je i cerna (popsal jsem ji nize), nebyl jsem v ni, znam ji jen z streamu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: jj hraju, vyhoda je, ze postava muze kdykoliv jet defakto od nuly ... pochopitelne se zazemim, ale proste skilluje novou zbran ci zbroj, ci cast a to se deje od skillu 0 .. tzn i lidi co to hraji roky vezmou novy equip a expi ho a jsou defakto ve stejne situaci jako novacci ...

jen upozorneni, hra te v urcite fazi dostane na uroven, kde pokud se budes chtit rychleji vylevelovat (coz neni podminkou) tak se posunes do pvp zony ..
    zony jsou:
    modra = zcela bezpecna, jedine pvp co muzes je duel s kterym souhlasi oba (mam defaultne vypnute)
    zluta = zcela bezpecna, stejne jako modra, ale muzes vstoupit do frakce a nepratelska frakce, nebo nekdo kdo se stane banditou te muze omracit, neprichazis o nic, platis si jen opravu equipu u kovare
    cervena = tu budu popisovat ze sve zkusenosti, tzn jsem ve frakci, muzes potkat nepratelskou frakci, nebo banditu (to temer ne), v takovem pripade je pvp s full lootem (lidi nosi schvalne levny equip), soubojum se da pomerne snadno vyhnout, staci byt pozorny

soucasne tu jsou dungeony, avalon cesty (nebyl jsem zatim) a mists (takovna spec zona, kam se cilene dostanes vstupem do portalu), urovne jsou takove jako jsou zona z ktere vstupujes, tedy modra, zluta, cervena a cerna = vsichni jsou potencialne nepratele (tam jsem jeste nebyl).

v pohode se da vyexpit postava v zlute, ale v dalsich barvach jsi odmenovan bonusy (vetsi expy, lepsi surovny a bonus za jejich ziskavani, vetsi sance na eq vysokeho levelu), proste to je rychlejsi (o dost).

ja jsem nyni v cervene zone, pohybuju se tu opatrne, nevyhledavam souboje, muj osobni pocit je ten, ze na jednotlive potvory se expi opravdu snad i nasobne rychleji, ale zas jich zabiju mnohem min, takze si nejsem moc jisty, jestli v dusledku expim rychleji nez ve zlute :))

jinak tu muzes mit vlastni ostrov coz je pro tebe misto, kde muzes pestovat rostliny, chovat zvirata bud jezdici nebo na porazku ..
    muzes si stavet vlastni zpracovatelske budovy a vendory, ale z vlastni zkusenosti se to nevyplati, pokud budes v guilde (jsem a doporucuji) tak guildovni ostrov bude se vsim tak vysoko vyexpenym, ze by ti to trvalo nekolik let a stalo by te to habakuk zdroju

do straslive spousty veci jsem nepronikl, hraju to opravdu jen po povrchu a prestoze mam uz vyexpenou zbran (tech zbrani tu je spousta, stejne tak zbroji a kazda cast vyzbroje ma ci muze mit bojove vlastnosti, tzn variant jak se obleci je opravdu neskutecne bohata)

myslim si, ze hodne obsahu je lepsi hrat ve vic lidech co spolu komunikuji (discord, ventrilo, teamspeak, ..) protoze v okamziku napadeni jde opravdu o vteriny.

jinak je tu krom otevreneho pvp viz svet a mists i koordinovane ... tzn areny, kde se hraje na body a ovladani nejakych prvku (realne jsem nebyl, jen koukam na steramy), dal tu jsou takove specialni pvp dungeony, kde jsou i potvory i jeden dalsi hrac .. vyhoda je, ze to orezava item level postavy pokud maji vetsi level nez je maximum pro vstup, tzn sance jsou opravdu o equipu, nastaveni specek, typu zbrane atd .. a schopnosti hrace. ne o levelu hrace (i kdyz to asi taky bude mit vyznam).
    ¨
    novacku je tu opravdu neskutecne mnoho .. schvalne jsem nekolikrat zacal (zalozeni nove postavy) a ta vstupni zona je neustale plna novych lidi (na to, ze to je zona z ktere se muzes dostat za hodinu hrani, tak tech lidi musi byt opravdu habakuk)

...
    psal bych rad vic, ale zatim jsem prozkoumal odhadem tak 5-10% obsahu, urcite ne vic. jsem v pohodove guilde, ale nevyhodou je, ze to jsou solo hraci, nedeje se tu defakto nic spolecne (vyjimky jsou, ale doslova vyjimky).

hra podporuje referaly, kdy se vyplati prijit skrz nej, protoze dostanes funkcni bonusy do zacatku, da se hrat bez nich (nemel jsem nikoho kdo by mi ho dal). pokud bys chtel, poslu.

hra je neuveritelne nenarocna na hardware, necuklo se mi to ani kdyz jsem byl na hromadne akci cca 300 lidi .. a to mam vse na plne efekty.
    krome expeni bojem, tu muzes sbirat suroviny (kameny, kovy, rostliny, zvireci kuze, rybolov), muzes to pochopitelne zpracovavat, .. vyrabet zbrane, zbroje, alchymii, jidlo, chovat zvirata .. buh vi co dal
    ukazka (obrazek) kolik je tu aktivit, bohuzel to nejde vyzoomovat, toto je maximalni oddaleni a presto je to cca 1/12 mozna jeste mene toho co muzes expit

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: Furt to hrajete? Bych se i přidal po práci, bohužel teda můžu jen na telefonu, na kompu můžu být až když se vrátím na víkend do Čech ale to se radši věnuji ženě :)

Postavu tam mám už dlouho BOW na solo fame a heal do party
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: imho to je hodne vdecny tema, penize na to budou mit a snad tentokrat i pouceni se ... ze grafika a penize nejsou vsechno, ... tim spis ve svete LOTR, kde jde primarne o atmosferu a pribeh. tzn za me - tesim se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam